به گزارش شفا آنلاين،بر اساس آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و به منظور رعایت ضوابط بهداشتی از جمله بهداشت فردی، محیطی و مواد غذایی و جلوگیری از بروز مسمومیتهای گسترده در راستای حفظ و ارتقای سلامت روزه داران، دستورالعملی به تمامی معاونتهای بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای برنامه ریزی خاص جهت کنترلهای بهداشتیِ در ایام ماه مبارک رمضان، توسط تیمهای ثابت و سیار بهداشت محیط برای بازرسیها و بازدیدهای مختلف و همچنین اطلاع رسانی و اجرای برنامههای آموزشی در تمامی مساجد، حسینیهها و مکانهایی که در آنها مراسم شبهای قدر برگزار میشود، ابلاغ شده است.
در این رابطه ژانت فرساد با اشاره به سابقه اجرای طرح تشدید بازرسی و نظارت از مراکز تهیه و توزیع غذا از سوی وزارت بهداشت در کشور، اظهار کرد: این دغدغه که نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول ساعات اداری جوابگوی نیازها نیست، موجب اجرای طرح تشدید بازرسیها و نظارت بر این مراکز شد.
فرساد افزود: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط به صورت شیفتی پس از ساعات اداری از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی همچون رستورانها بازرسی میکنند.
وی ادامه داد: در این بازرسیها شکایات مردمی به ویژه شکوائیههایی که به سامانه تلفنی 1490 گزارش میشود، پیگیری میشوند.
فرساد گفت: همه ساله با فرا رسیدن ماه رمضان با توجه به توزیع نذورات، آش و حلیم طرح تشدید با نظارتها و بازرسیهای بیشتری انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح از مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و فروش زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری و مراسم احیاء شبهای قدر در مساجد و اماکن مذهبی بازرسی خواهد شد.