۱. برای ناخن های طبیعی از سوهان دانه ریز و ظریف استفاده کنید. ولی برای ناخن های مصنوعی سوهان زمخت لازم است.
۲. از سوهان های حرفه ای که بر اساس میزان زبری طبقه بندی شدهاند استفاده کنید. سوهان های دانه ریزتر عدد بالاتری دارند.
۳. سوهانی را انتخاب کنید که دو سطح زبری متفاوت داشته باشد تا از تنوع بیشتری برخوردار باشید. شکل دادن به ناخن ها، زبری بیشتری نسبت به تمیزکاری نهاییشان نیاز دارد.
۴. به جای سوهان هایی که بعد از چند بار مصرف دور خواهید انداخت، یک سوهان دائمی تهیه کنید. در زمان طولانی این کار هزینه ی کمتری برایتان خواهد داشت. سوهان الماس بیشترین دوام را دارد، ولی قیمتش هم بسیار زیاد است. سوهان لعل می تواند انتخاب خیلی خوبی باشد و البته خیلی هم گران نیست.