کد خبر: ۶۴۱۵۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 01
شفا آنلاین>سلامت>رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران گفت: طبق مصوبه وزارت بهداشت تمامی بسته‌بندی‌های موادغذایی علاوه به نشانه‌های خود دارای برچسبی به عنوان چراغ‌راهنما خواهند شد
به گزارش شفا آنلاین - قاسم‌ جان بابایی در نشست کارگروه امنیت غذایی استانداری مازندران اظهارکرد: برای بررسی سموم کشاورزی در موادغذایی در سال گذشته 30 هزار نمونه از موادغذایی برداشته شده است.

وی تصریح‌کرد: این دانشگاه همچنان در بحث بررسی سموم پیگیری خواهد داشت.

جان بابایی با اشاره به اینکه طبق مصوبه وزارت بهداشت تمامی بسته‌بندی‌های موادغذایی علاوه به نشانه‌های خود دارای برچسبی به عنوان چراغ‌راهنما خواهند شد، افزود: این برچسب از ابتدای اردیبهشت 94 برای موادغذایی صادر شده و از ابتدای تیرماه نیز برای موادغذایی وارداتی صادر می‌شود.

more...
وی گفت: از ابتدای مهرماه نیز برچسب نشانه برای همه موادغذایی تولیدی کشور لازم‌الاجرا خواهد بود.

وی در توضیح این برچسب عنوان کرد: در این برچسب‌ها چهار فاکتور چربی کل، پروتئین، قند و نمک با رنگ‌های سبز، زرد یا نارنجی و قرمز نشان داده خواهد شد و برای مثال اگر در یک ماده‌غذایی میزان نمک آن در 100 سی‌سی مایع از آن کمتر از سه دهم گرم باشد، رنگ آن سبز و اگر در این حجم مقدار نمک بین 3/0 تا 85/0 گرم باشد با رنگ زرد و در صورت بیشتر بودن با رنگ قرمز نشان داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی مازندران با اعلام اینکه در تمامی تبلیغات موادغذایی باید این برچسب‌ها نشان داده شود، یادآور شد: هرگونه مغایرت این برچسب‌ها با نمونه غذاهای تولید شده برخورد خواهد شد که مسئولیت آن بر عهده مدیران عامل و مسئولان فنی کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: