به گزارش شفا آنلاین - دکتر محمدحسن انتظاری گفت: «فلفل قرمز حاوی ویتامینهای C، E و B6 و موادمعدنی چون آهن، پتاسیم، منیزیم و فسفر نیز است که ترکیب ویتامین b6 و منیزیم باعث کاهش اضطراب و به خصوص علایم قبل قاعدگی میشود. همچنین فلفل قرمز به کاهش نفخ و جلوگیری از چربی بالای خون کمک میکند.»
وی همچنین اشاره کرد: «فلفل قرمز حاوی ترکیباتی است که باعث تحریک گردش
جریان خون میشود و از سوی دیگر در رفع احتقان و باز شدن مسیر هوایی نقش
دارد.»
دکتر محمدحسن انتظاری اظهار داشت: «از قدیم فلفل را بهعنوان ضد آسم، ضد تب، درمان عفونتهای دستگاه تنفسی، مشکل هضم غذا، مرهم و ضد سرطان مصرف میکردهاند. ماده اصلی آن، کاپسایسین، دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم، ضد آرتریت و ضد روماتیسم است.»
به گفته این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی، مصرف این ادویه خطرات ناشی از
ذاتالریه را کاهش میدهد البته به شرطی که در حد متعادل مصرف شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: «البته با تمام این فواید، مصرف بیشازاندازه
فلفل قرمز ممکن است دستگاه هاضمه آسیب برساند. مصرف فلفل قرمز باعث افزایش
سوختوساز و کاهش وزن هم میشود البته به شرطی که فرد به آن حساسیت نداشته
باشد، دچار فشارخون خیلی بالا یا زخم معده یا اثنی عشر هم نباشد. برای این
منظور میتوانید از فلفل قرمز در تهیه غذا، انواع سس استفاده کنید.»
اخبار مرتبط:
*** با افزایش دریافت کافئین احتمال سقط جنین وجود دارد
*** اگر حالت تهوع دارید، تمرهندی بخورید
*** مادران باردار با احتیاط ریحان بخورید/ روشهای ساده برای استفاده حداکثری از خواص فراوان ریحان
*** چایخورها بخوانند
*** بیماران کلیوی سبوس برنج نخورند
*** شکلات تلخ هم پرکالری است
*** 10 دقیقه بعد از صرف غذا، آب بخورید/ آیا لاغر شدن با آب امکانپذیر است؟
*** استرس جریان خون در بدن زنان را کاهش میدهد
*** در طول سفر آبمعدنی بنوشید
*** مصرف نمک را به صفر نرسانید!