شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>انجام کارهایی ساده میتواند اثرات مفید و اثر بخش میوهها و سبزیجات را چندین برابر کند و به این ترتیب سلامت بدن را تامین کند.
به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان به افراد توصیه میکنند برای حفظ سلامتی خود همیشه میوهها و
سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و هویج را بصورت پخته مصرف کنند اما در عوض
سبزیجاتی مانند اسفناج یا فلفل دلمه را به صورت خام مصرف کنند.
گفتنی
است، با وجود اینکه مواد غذایی خام برای حفظ سلامت بسیار مفید است اما
برخی از مواد غذایی به صورت پخته ارزش تغذیهای بالاتری پیدا میکنند.
بررسیها
نشان میدهند، براساس پژوهشها لیکوپن، رنگدانه موجود در گوجه فرنگی که
براساس تحقیقات یک ماده بسیار مفید جهت حفاظت از ابتلا به سرطان است در
حالت پخته گوجه فرنگی بسیار بیشتر از حالت خام وجود دارد.
کارشناسان اعتقاد دارند این ماده در حین پختن اثر حفاظتی خود را از دست میدهند.
لیکوپن
بویژه میتواند در مقابل ابتلا به سرطان پروستات، بیماریهای قلبی و
محافظت از پوست در مقابل نور ماورای بنفش بسیار مفید باشد.
کارشناسان
همچنین توصیه میکنند افراد هویج را به صورت پخته مصرف کنند تا بتاکاروتن
موجود در آن که به صورت ویتامین A جذب بدن میشود از بین نرود.