شفاآنلاین - پس از اینکه دختر سه ساله قلعه گنجی به دلیل تاخیر در دریافت پادزهر دچار مرگ مغزی شد مسئولان درمانی جنوب کرمان شب گذشته تصمیم به اعزام این بیمار به یکی از بیمارستانهای کرمان گرفتند که به احتمال زیاد این اعزام با پیوند اعضا فاطمه برای بیماران نیازمند در ارتباط است.
به گزارش شفاآنلاین ، با گذشت یک هفته از مرگ مغری ناشی از عقرب گزیدگی فاطمه دخترک سه ساله قلعه گنجی شامگاه پازنزدهم شهریور جهت پذیرش در یکی از بیمارستان های کرمان اعزام شد.
فاطمه به دلیل بعد مسافت دیر تحت درمان قرار گرفته است و از نهم مردادماه در اورژانس بیمارستان 12 فروردین کهنوج بستری بود.
بعد از رسانه ای شدن مرگ مغزی فاطمه به دلیل کمبود امکانات در مراکز بهداشتی و درمانی که در خبرگزاری مهر تحت عنوان " نمایان شدن محرومیت جنوب کرمان/ فاطمه سه ساله در انتظار پادزهر عقرب دچار مرگ مغزی شد" منعکس شد پای 20:30 هم به این قضیه باز شد.
داستان تلخ فاطمه از آنجایی آغاز شد که حدود یک هفته قبل این دختر بچه که در یکی از روستاهای محروم جنوب کرمان در شهرستان قلعه گنج زندگی می کرد با فریاد در نیمه های شب از خواب بیدار شد.
پدر و مادر فاطمه بعد از اینکه فهمیدند فاطمه دچار عقرب گزیدگی شده است کودک خود را به چند مرکز درمانی روستاهای مجاور منتقل کردند اما دربهای هیچ یک از این مراکز برای بیمار باز نشد و درنهایت فاطمه در یکی از درمانگاههای روستایی پذیرش شد اما این پذیرش اینقدر دیر صورت گرفت که فاطمه بعد از اعزام به سمت بیمارستان کهنوج در راه دچار تشنج ناشی از سم عقرب شد.
فاطمه در نهایت در بیمارستان کهنوج بستری شد اما این بیمارستان در ابتدا و قبل از بستری شدن فاطمه به گواهی گزارشهای تصویری خبرنگار مهر از کمترین امکانات نیز بی بهره بود به طوریکه دستگاه تنفس مصنوعی دستی را مادر فاطمه برای چندین ساعت بالای سر بیمار استفاده کرده بود به امید اینکه دخترش بهبود یابد و در نهایت پس از اینکه داستان فاطمه در رسانه ها انعکاس پیدا کرد دستگاههای پیشرفته تری برای درمان فاطمه در نظر گرفته شد اما دیگر دیر شده و فاطمه دچار مرگ مغزی شده بود.
با توجه به شرایط کنونی فاطمه امکان استفاده از اعضای بدن این دختر بچه برای بهبود بیماران نیازمند دریافت عضو وجود دارد.
پزشکان درصد بسیار اندکی برای بهبود شرایط فاطمه قائل هستند و بهترین کار در چنین شرایطی را پیوند عضو می دانند که این امر در ابتدای امر با مخالفت خانواده فاطمه روبرو شده است.
به هر حال با گذشت یک هفته شامگاه پانزدهم شهریورماه ساعت 22 فاطمه با آه ناله مادرش بدرقه و برای ادامه درمان به یکی از بیمارستان های کرمان اعزام شد.
اگر چه این اقدام بسیار دیر هنگام بود ولی باز هم شاید زمینه اهدء عضو برای فاطمه بیشتر فراهم شود این در حالی است که پدر و مادر فاطمه با شنیدن این موضوع ابراز نارضایتی کردند اما اینکه مشاوران و مددکاران چقدر می توانند در جلب رضایت آنها برای این امر موفق باشند باید منتظر ماند.
حسن محمدی رئیس بیمارستان 12 فروردین کهنوج که زمان اعزام فاطمه در بیمارستان حضور پیدا کرده بود در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: امکان بازگشت دوباره فاطمه به زندگی بسیار پائین است ولی باز هم نباید از هیچ کوششی دریغ کرد.
وی افزود: با پیگریهای صورت گرفته امشب زمینه اعزام فاطمه به کرمان برای پذیرش در یکی از بیمارستانها فراهم شده است.
محمدی تصریح کرد: در بیمارستان 12 فروردین کهنوج همه تلاش برای بهبود فاطمه بکار گرفته شده ولی متاسفانه امیدی به بهبود آن نیست.