شفاآنلاین - محققان با انجام تحقيقي با موضوع بررسي تعداد مبتلايان به بيماري آلزايمر در ۱۹۲ كشورجهان اعلام كردند كه تعداد مبتلايان به اين بيماري دركشورهاي توسعه يافته بيشتر است.
به گزارش شفاآنلاین، در اين مطالعه گروهي از محققان دانشگاه كمبريج در انگليس با استفاده از گزارش هاي سازمان بهداشت جهاني، اطلاعات مربوط به آمار مبتلايان به آلزايمر و ديگر اشكال زوال عقل را بررسي كردند.
به گفته محققان، افرادي كه در كشورهاي توسعه يافته زندگي مي كنند كمتر در تماس با انواع باكتري ها و ويروس ها هستند و اين به معناي ضعف عملكرد سيستم ايمني بدن آنان است.
آنها افزودند: آمار مبتلايان به آلزايمر در كشورهايي كه مردم آن به آب آشاميدني سالم دسترسي دارند نظير فرانسه و انگليس ، ۹ درصد بيشتر از كشورهايي است كه كمتر از نيمي از مردم آن به آب سالم دسترسي دارند.
همچنين كشورهايي كه آمار پايين تري از ابتلا به بيماري هاي مسري دارند مانند ايسلند و سوئيس، آمار آلزايمر در آنها در مقايسه با كشورهايي كه آمار بيماري هاي واگيردار در آنها بالاتر است نظير غنا و چين، ۱۲ درصد بيشتر است.
اين مطالعه نشان داد: كشورهايي كه بيش از ۷۸ درصد جمعيت شان در مناطق شهري زندگي مي كنند مانند انگليس و استراليا ، آمار آلزايمر در آنها ۱۰ درصد بيشتر از كشورهايي همانند نپال و بنگلادش است كه كمتر از يك دهم جمعيت آن در مناطق شهري ساكن هستند.
محققان خاطرنشان كردند قرار داشتن افراد در معرض ميكروارگانيسم ها به منظور بالا بردن سطح ايمني بدن ضروري است و عدم تماس با باكتري ها منجر به رشد نامتوازن و نامناسب گلبول هاي سفيد خون مي شود كه مسئوليت حفاظت از بدن در برابر بيماري ها را برعهده دارند.