به گزارش شفا آنلاین - محققان انگلیسی به تازگی 6 ترکیب غذایی و میوهای جدید را برای درمان و پیشگیری حمله قلبی، سرطان و سکته مغزی معرفی کردند که با داشتن ویژگیهای منحصر به فرد و آنتی اکسیدان فراوان موجب افزایش سیستم ایمنی بدن میشوند.
نتایج بررسیها حاکی از این است که دستهای از میوهها در پیشگیری از عوامل تنش زا و مؤثر در سکتههای قلبی و مغزی و سرطان نقش مهمی ایفا میکنند. درحقیقت این میوهها به دلیل برخورداری از خواص دارویی و درمان بخش، میتوانند موجب توقف بیماریهای مهلکی همانند سرطان شوند. از میان این میوهها میتوان به آلبالو، آواکادو، زغال اخته و دانه کدو تنبل اشاره کرد.
بیماران کلیوی، قلبی و افرادی که از رماتیسم و نقرس رنج میبرند، با افزودن این میوه به سبد غذایی خود شاهد نتایج شگفت انگیزی در درمان خود میشوند. همچنین شربت این میوه سرشار از ویتامین، التهاب معده و روده را از بین میبرد و در درمان نارسایی کبد نیز مفید است.
میزان آنتی اکسیدان گلوتانین موجود در این میوه نیز عاملی مهم در پیشگیری و مقابله با انواع بیماریها از جمله سرطان محسوب میشود. کبد را تصفیه و به جریان گردش خون کمک میکند.
زغال اخته، عروق خونی، رسوب کلسترول و انسداد شرائین را از بین میبرد. انقباض عروق خونی یکی از مهمترین دلایل بروز سکته قلبی به شمار میرود که با مصرف مداوم زغال اخته این مشکل نیز رفع میشود.
سلامت پوست و تقویت چشم نیز از دیگر خواص دانه کدو تنبل به شمار میروند. تخم شربتی یا همان دانههای خاکستری و سیاه رنگ که در شربتهای تابستانی استفاده میشود، منبعی سرشار از انواع خواص دارویی و درمانی را در خود نهفته دارد. وجود اسیدهای چرب و امگا 3 آن در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی عروقی و سرطان بسیار مناسب هستند.
بلوبری از خانواده انگور و توت فرنگی است. آنتی اکسیدانها و آنتوسیانینهای موجود در این توت آبی رنگ مانع از تکثیر سلولهای سرطانی در بدن میشوند. بلوبری کلسترول را کاهش میدهد و از خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.