کد خبر: ۶۰۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 29
شفا آنلاين:گیرنده عصبی موجود در دیواره‌های سلول‌های کبد که مانند بینی عمل می‌کند، می‌تواند به کشف داروی جدیدی ضد سرطان کبد کمک کند.

به گزارش شفا آنلاين،دانشمندان آلمانی دانشگاه رور بوخوم کشف کردند که دیواره‌های سلول‌های کبد سرطانی حاوی گیرنده عصبی است که به منزله بینی بیولوژیک دقیقی عمل می‌کند. این دانشمندان به این نتیجه رسیدند که برخی از روغن‌های معطر می‌توانند مانع از رشد سلول‌های سرطانی کبد شود.



دانشمندان، بسیاری از این عطرها موسوم به عطرهای تربانتین را امتحان کرده و به این نتیجه رسیدند که سلول‌های سرطانی کبد به بوی لیمو بسیار حساس بوده و به محض بوییدن آن، رشد سرطان در آنها متوقف می‌شود.

 

دانشمندان معتقدند گیرنده عصبی موجود در دیواره‌های سلول‌های کبد که مانند بینی عمل می‌کند، می‌تواند به کشف داروی جدیدی ضد سرطان کبد کمک کند و افق‌های تازه ای را برای یافتن عطرهای بیشتری که دیگر انواع سرطان‌ها بدان حساس باشد، باز کند.

 

علم پزشکی از سال‌ها پیش، از تاثیر این عطرها ضد انواع مختلف باکتری‌ها، قارچ‌ها، ویروس‌ها وهم چنین بیماری‌های سرطانی آگاه بود اما دانشمندان تاکنون از توضیح راز این تاثیر ناتوان مانده‌اند.

گیرنده‌های عطرهای موجود در دیواره‌های سلول‌های کبد همانگونه که معروف است، در یک جا تمرکز دارند اما ثابت شده که برخی از آنها در دیواره‌های سلول‌های دیگر اعضا مانند پوست و پروستات هم وجود دارد. هانز هات رییس تیم تحقیقاتی دانشگاه رور بوخوم، کشف گیرنده عطر و بو در دیواره‌های سلول‌های سرطانی کبد را از اکتشافات مهمی دانست، که افق‌های بیشتری را برای یافتن سلاح فعال ضد بیماری های سرطانی می‌گشاید.

 

سرطان سلول‌های کبدی شایع‌ترین سرطان در جهان است و سازمان بهداشت جهانی، این سرطان را به عنوان سومین عامل مرگ و میر بشر در بیماری‌های سرطانی در سطح جهان می‌داند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: