به گفته وی طبق فرمایشات ابوعلی سینا بیماریهای قلبی را در مطب درمان میکنم و نتیجه میگیرم. یکی از بیماران با مشکل قلبی مراجعه کرد و نیاز به عمل قلب باز داشته که با 7 زالو به شکل L روی قلبش درمان کردیم و نیاز به عمل جراحی قلب باز پیدا نکرد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: طبق گفته سازمان جهانی بهداشت, طب سنتی فی نفسه ارزش دارد. چون نسل به نسل در طی هزاران سال عرضه شده است.
اکبری عنوان کرد: در آمریکا کلاسهای متعدد طب سوزنی وجود دارد و در کشورهای دیگر نیز طب سوزنی بسیار گسترده است. طب سوزنی در مقایسه با اموزههای طب اسلامی ایرانی خیلی پایین تر است. در کشور ما طب سوزنی راه افتاده ولی با طب سنتی مقابله میشود.
وی گفت: سدیم کلر خالی که 99 درصد خالص سازی شده خودش سایتوپاتیک است یعنی ایجاد آسیب سلولی میکند. ولی نمکی که در فرهنگ ماست که امام باقر ع فرمودند اگر مردم خواص نمک را میدانستند بیماریهایشان را درمان نمیکردند الا با نمک.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: در سیره حضرت امیر آمده است که "امام علی (ع )از بین شیر و نمک، نمک را انتخاب میکنند". البته نمک طبیعی ما که بهترین نمک دنیاست نمک جهرم است که مستقیم با قیمت نازل به اروپا صادر میشود.
اکبری ادامه داد: اگر الگوی اسلامی ایرانی را در زندگی خود پیاده کنیم و زندگی خود را بر مبنای آن تنظیم کنیم, خیلی از بیماریهای شایع میتواند سرکوب شود و ایجاد نشود. بسیاری از بیماریها مانند دیابت یا مرض قند, بیماریهای قلب و عروق, فشارخون یا ام اس و ... به خاطر عدم رعایت نکات بسیارساده ای است که در ایات و روایات ما امده است.
وی گفت: گروهی محضر امام صادق (ع) آمدند و گفتند که چرا در تورات و دیگر کتب آسمانی دستورات زیادی در مورد طب داریم اما در قران چیزی نیامده؟ امام میفرمایند: در قران یک دستور کلی داریم که ان تمام طب است این که" کلوا واشربوا و لا تسرفوا".
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: آیا ما بر اساس دستورات اسلامی غذا میخوریم یا خیر؟ پرخوری میکنیم, ایا آداب غذاخوردن را رعایت میکنیم؟ آیا دستور اینکه همراه با غذا آب مصرف نشود را رعایت میکنیم؟ آیا اول و انتهای غذا را با نک آغاز می کنیم یعنی کمی نمک مزه مزه میکنیم؟ چرا که این کار از بروز بسیاری از بیماریهای گوارشی پیشگیری میکند.
اکبری خاطرنشان کرد: با همین دستورات ساده میتوانیم کاری کنیم که تعداد بیماران به طور فاحش کم شود. بهره وری از زندگی و سلامتی زیاد شود.
تسنیم