کد خبر: ۵۹۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 26
شفاآنلاین:سلامت>مغز نیز همچون دیگر اعضای بدن حتی در افرادی که به بیماری‌های نورولوژیک مبتلا نیستند، دچار فرسودگی می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،«کریستین یافه»‌ از کلینیک اختلال حافظه در سان‌فرانسیسکو گفت: با گذشت زمان مغز دچار تغییراتی می‌شود اما برخی از این تغییرات که شاهد آنها هستیم به این مفهوم نیست که وضعیت وحشت‌آوری اتفاق افتاده‌ است.

به گفته این تیم تخصصی در حالی که بالا رفتن سن آسیب بیشتری به برخی از افراد وارد می‌کند بیشتر مردم می‌توانند برای بهبود کیفیت سلامتشان اقدامات پیشگیرانه جدی و موثر انجام دهند.

پزشکان بر اساس بررسی خود اظهار داشتند: افراد می‌توانند برای حفظ عملکرد و کارایی ذهنی مغزشان اقداماتی را انجام دهند که داشتن فعالیت جسمی کافی، کنترل فشارخون، پیشگیری و کنترل دیابت و خودداری از مصرف سیگار از جمله این راهکارها است. افراد بزرگسال نیز باید نسبت به وضعیت سلامت و درمان خود توجه داشته باشند چرا که می‌تواند بر سلامت ذهنی آنان تاثیر بگذارد.

داشتن زندگی اجتماعی فعال در ارتقاء سلامت ذهنی و ادراکی فرد تاثیرگذار است. همچنین افراد بزرگسال باید نسبت به وضعیت و نوع خواب خود هم حساس باشند و در صورت ابتلا به هر گونه اختلال خواب آن را جدی بگیرند.

به نقل از شبکه اخبار محیط زیست، همچنین بررسی‌ها حاکی از آن است که هیچ مطلب علمی در مورد تاثیر مکمل‌های غذایی در پیشگیری از کاهش توان ذهنی وجود ندارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: