کد خبر: ۵۹۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 25
رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران:
شفاآنلاین:جامعه پزشکی >پزشکان>رئیس انجمن متخصصان داخلی ایران گفت: متاسفانه پزشکان جوان نه درآمد کافی دارند و نه بیمه هستند و حقوق بخور و نمیری هم که دریافت می‌کنند، پاسخگوی معیشت آنان نیست بنابراین ضرورت دارد به این وضع هرچه سریع‌تر رسیدگی شود.

به گزارش شفا آنلاین، ایرج خسرونیا در آستانه برپایی بیست و ششمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران  که 15 تا 18 اردیبهشت در مرکز همایش های رازی تهران برگزار می شود گفت: پزشکان نیمی از عمر خود را در دانشگاه ها و مراکز آموزشی- درمانی می‌گذرانند و یک پزشک متخصص در سن 45 سالگی وارد حیطه فعالیت حرفه‌ای می شود که تا این سن نه تنها حداقل حقوق را دریافت می‌کند که متاسفانه بیمه هم نیست.

وی ادامه داد: اگر سن فعالیت حرفه‌ای یک پزشک متخصص جوان را 45 سالگی در نظر بگیریم و با حساب اینکه از سن 60 سالگی وی رفته رفته از بازدهی اش کاسته و می بایست بازنشسته شود، باید گفت: این پزشکان تنها 15 سال فعالیت زیر پوشش بیمه خواهند داشت.

خسرونیا با اشاره به اینکه پزشکان عمومی پس از 7 سال تحصیل در دانشگاه به مدت 2 سال به سربازی و سپس 2 سال هم به طرح می روند، یادآور شد: در صورتی که پزشکی تمایل داشته باشد، دوره فوق تخصصی را ادامه دهد، می‌بایست به مدت 3 تا 4 سال دوره دستیاری (رزیدنتی) بگذراند که در این مدت حقوق اندک بخور و نمیری را دریافت می کند.

وی ادامه داد: جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران به عنوان نماینده بخشی از پزشکان در نظر دارد، همزمان با کنگره امسال این انجمن که با حضور وزیر بهداشت، برگزار می شود، مسئله بیمه کردن " رزیدنت ها " و " فلوشیپ‌ها " و پزشکان شاغل در بخش خصوصی را که فاقد بیمه هستند، مطرح کرده، خواستار رسیدگی به وضعیت این گروه از پزشکان شود.

رییس انجمن متخصصان داخلی ایران اظهار داشت: درخواست ما از وزیر بهداشت آن است که دانشجویان پزشکی و فلوشیپ‌ها از همان دوران دانشجویی بیمه شده تا پس از فراغت از تحصیل با سابقه بیمه آن وارد بازار کار شوند.

وی اضافه کرد: وقتی شاهدیم که افرادی با حداقل تخصص، بیمه می‌شوند و بورسیه های غیرپزشکی، شرکت نفت و ارتش نیز طی دوران تحصیل بیمه می‌شوند، چرا نباید این وضعیت برای دانشجویان پزشکی باشد؟

خسرونیا خاطر نشان ساخت: از طرف دیگر از مشکلات گریبانگیر پزشکان متخصصان داخلی، ممانعت متخصصان سایر رشته‌ها از فعالیت اندوسکوپی، برونسکوپی و ... توسط متخصصان داخلی است.

وی گفت: در حالی که متخصصان داخلی فعالیت با این ابزارهای تشخیصی را آموزش دیده اند، متاسفانه از فعالیت آنان در این حوزه جلوگیری شده که این امر سبب خارج شدن متخصصان داخلی از گردونه طبابت شده است که این مشکل نیز در روز کنگره در حضور وزیر بهداشت عنوان خواهد شد.

رئیس بیست و ششمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: از دیگر مشکلات در حوزه رشته متخصصان داخلی آن است که آموزش های پزشکان متخصص داخلی و پزشکان عمومی، فدای آموزش فوق تخصصی در بخش های دولتی شده است که همین امر محرومیت متخصصان داخلی و پزشکان عمومی را از آموزش های ضروری به همراه داشته که این موضوع نیز در روز کنگره و در کنار سایر معضلات         مطرح می شود.

فارس


برچسب ها: حقوق ، پرشکان ، کنگره
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: