کد خبر: ۵۹۵۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 23
شفا آنلاین: بسیاری از افراد برای تهیه کردن غذ ا از روغن زیتون استفاده می‌کنند،ولی چه چیزی می‌تواند جایگزین آن شود
به گزارش شفا آنلاین،به گفته سایتهای معتبر پزشکی از جمله سایت دیلی میل چربی اشباع شده روغن کلزا در  مقابل  روغن زیتون (3/14 درصد) 6 درصد است؛ هم‌چنین اسیدهای چرب امگا 3 در آن 10 برابر زیادتر و ویتامین E هم در آن 50 درصد بیش‌تر است.


روغن کلزا یکی از سالم‌ترین روغن‌ها است اما نگرانی موجود درباره‌اش این است که موقع داغ شدن، زود شروع به دود کردن می‌کند. این اتفاق وقتی می‌افتد که اسیدهای چرب موجود در روغن اکسیده می‌شوند و رادیکال‌های آزاد خطرناک درست می‌کنند. روغن کلزا خیلی بخار می‌کند، بنابراین از آن برای سرخ کردن یا کباب کردن استفاده کنید.

برچسب ها: پزشکی ، کلزا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: