کد خبر: ۵۹۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 20
شفا آنلاين:طب سنتی>گیاهان دارویی-آنتي اکسيدان موجود در آن، خطر بروز سرطان و بيماري قلبي را کاهش مي دهد و از سلولها در برابر راديکال هاي آزاد محافظت مي کند.

به گزارش شفا آنلاين، آواکادو با داشتن بيش از 20نوع ويتامين و ماده کاني، يکي از سالم ترين مواد غذايي به حساب مي آيد. آواکادو سرشار از پتاسيم، ويتامين هاي D،A و E به حساب مي آيد. علاوه بر آن، چربي هاي غيراشباع شده در آن با تراکم بسيار وجود دارد و از چربي هاي مفيد به حساب مي آيد. روغن آواکادو از نقطه دود بالا برخوردار است و براي پخت و پز مناسب است.


از سيستم قلبي عروقي محافظت مي کند. سرشار از اسيد اولئيک است که مي تواند مانع از جذب کلسترول غذايي و تري گليسيريد شود. اين روغن ميزان چربي مضر را کاهش و ميزان چربي مفيد را از افزايش مي دهد.

آنتي اکسيدان موجود در آن، خطر بروز سرطان و بيماري قلبي را کاهش مي دهد و از سلولها در برابر راديکال هاي آزاد محافظت مي کند.

اسيدهاي لينولنيک آلفا و اسيدهاي چرب امگا3 در آن از رشد سلول هاي سرطان کولون و تومورهاي سينه جلوگيري مي کند. ويتامين موجود در اين روغن عامل ضدسرطان است.

با کاهش التهاب در لثه مانع از بروز بيماري لثه و خرابي دندان مي شود.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: