به گزارش شفاآنلاین، براساس مشاهدات، توزیع برخی داروها در مسیر پروازها مانند گذشته صورت نمیپذیرد. بطوریکه در یکی از پروازها مهماندار هواپیما در پاسخ به درخواست مسافری برای مطالبه یک عدد قرص ضد تهوع که در پروازها امری طبیعی است، به مسافر عنوان میکند که دیگر به ما دارو نمیدهند که بخواهیم به مسافران داروی در این زمینه ارائه کنیم.
براین اساس با توجه به اینکه در طول مسیر پروازها باید امکانات نظیر کمکهای اولیه و داروی مختصری نیز وجود داشته باشد تا در زمانهای بحرانی به مسافران و یا بیماران کمک کرد این مسئله را با مصطفی کریمی معاون فنی و نظارت اداره کل نظارت بر ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در میان گذاشته شد که وی دراین باره عنوان کرد: در مورد داروهای که در داخل هواپیما و در طول مسیر پرواز برای مسافران و بیماران از گذشته ارائه و توزیع میگردید، باید عنوان کنم که این مسئله بر عهده بخش درمان شرکتهای فرودگاهی کشور است.
معاون فنی و نظارت اداره کل نظارت بر ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو ادامه داد: مسئولیت سازمان غذا و دارو در ارتباط با نظارت بر بخش دارو است بنابراین کارشناسان ما در گمرکات مستقر هستند و این موارد را ارزیابی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: براین اساس اگر دارویی با آیین نامه دارویی کشور مطابقت نداشته باشد و دارو نیز دارای نسخه معتبر پزشک باشد مجوز ترخیص به اندازه مورد نیاز داده میشود ولی اینکه دارو بخواهد جنبه تجاری داشته باشد مسلما مشکال دارد.
تسنیم