شفاآنلاین_علايمي که در ادامه مطرح مي شود، بخوانيد و اگر هر يک از اين علايم در شما وجود داشت يعني آن طور که بايد شوهر خوبي براي همسرتان نبوده ايد و بايد در رفتارهايتان تغييراتي ايجاد کنيد.
به گزارش شفاآنلاین،بعضي شوهرها هستند که شاهد بروز مشکلات جدي در زندگي مشترک شان هستند و گاهي به مرحله اي مي رسند که احساس مي کنند ديگر توانايي مديريت اين مشکلات را ندارند و جالب تر اين که هر چه در رفتارهاي خودشان دقت و توجه مي کنند با مشکلي رو به رو نمي شوند و هر چه روش هاي مختلف همسرداري را امتحان مي کنند باز هم به وضعيت و نتيجه مطلوبي نمي رسند بنابراين به سرعت به اين نتيجه مي رسند که همسرشان آن فردي نبوده که بتواند آن ها را خوشبخت کند در حالي که در بيشتر اوقات اين طور نيست چراکه معمولا افراد، دنيا را از دريچه نگاه خود مي نگرند و هر رفتاري که از آن ها سر مي زند در نظرشان منطقي و درست است و اين طرف مقابل است که رفتار درست را بلد نيست.
عليرضا عبدي، کارشناس ارشد روان شناسي و مشاور خانواده در ادامه اين مطلب قصد دارد به شوهرها توصيه کند که قبل از يک قضاوت عجولانه در مورد خوب يا بد بودن همسرشان، قدري به خودشان هم بپردازند و ببينند آيا واقعا مرد خوبي براي همسرشان هستند يا نه. بنابراين علايمي که در ادامه مطرح مي شود، بخوانيد و اگر هر يک از اين علايم در شما وجود داشت يعني آن طور که بايد شوهر خوبي براي همسرتان نبوده ايد و بايد در رفتارهايتان تغييراتي ايجاد کنيد.
1 -همسرتان را تحقير مي کنيد: همسرتان را تحقير مي کنيد و به وي بها نمي دهيد. يکي از رفتارهاي اشتباه شوهرها اين است که همسرشان را تحقير مي کنند يا باعث تنزل شخصيت او مي شوند و در بدترين حالت، اين کار را در انظار عمومي انجام مي دهند. اين که شما باعث شويد همسرتان احساس بدي نسبت به خود داشته باشد، نشان از آن است که شما نتوانسته ايد مرد خوبي براي همسرتان باشيد و يک احساس خوب را در وي زنده نگه داريد.
2-مدام او را تهديد مي کنيد: اگر به وي صدمه بدني مي زنيد و يا مدام او را تهديد مي کنيد بايد بدانيد که اين سبک رفتاري يعني اين که شما مردي مهربان براي همسرتان نيستيد و قطعا همسرتان از لحاظ عاطفي احساس دلبستگي و تعلق خاطر نسبت به شما نخواهد داشت.
3- نظرش را نمي پرسيد: اگر سعي مي کنيد خانم تان را از دوستان و خانواده اش جدا کنيد يا هرگز از همسرتان نمي پرسيد که او چه نظراتي دارد يا احساسات وي را در نظر نمي گيريد، بايد بدانيدکه در ارتباط با همسرتان، شوهري موفق نيستيد.
4-به همسرتان دروغ مي گوييد: داشتن اعتماد به طرف مقابل بخش بسيار مهمي در ارتباط با هر فردي است. اگر به همسرتان دروغ مي گوييد يعني شوهر خوبي نيستيد زيرا گفتن يک دروغ، مقدمه عذر و بهانه گفتن ساير دروغ ها را فراهم مي کند.
5-دست به مخفي کاري مي زنيد: نيرنگ و فريب يک رفتار خودخواهانه است تا از طريق آن خواسته هاي خود را با اهميت تر از خواسته هاي همسرتان قرار دهيد و کاري که خودتان دوست داريد در خفا انجام دهيد. فراموش نکنيد که اين سبک رفتاري رسم يک زندگي مشترک نيست چراکه زن ها آن قدر بر روابط و مناسبات همسرشان حساس هستند که بعد از مدتي اين دست مخفي کاري ها فاش مي شود و مشکلات شروع مي شود.
6-خواسته هايتان را به وي تحميل مي کنيد: شوهر خوب فردي باملاحظه و فکور است زيرا اگر در يک رابطه، يک طرف کاملا خودخواه باشد و خواسته هايش را به همسرش بدون منطق تحميل کند، اين رابطه کارايي نخواهد داشت.
7- دائما او را کنترل مي کنيد: روابط زماني به بهترين شکل ممکن کارايي دارد که اعتماد کافي ميان زوجين وجود داشته باشد. در حقيقت اعتماد شريان حياتي يک رابطه است. اگر بدنه يک زندگي زناشويي به اندازه کافي توسط اين شريان حياتي تغذيه شود، درخت زندگي زناشويي روز به روز قوي تر و ريشه دار تر مي شود اما زماني که اين شريان حياتي قطع شود، بايد در انتظار خشک شدن ريشه ها باشيد بنابراين دست از کنترل دائم همسرتان برداريد.
8-در برابر همسرتان مرموز و تودار هستيد: بين فردي که براي غافلگير کردن همسرش مخفي کاري مي کند با شوهري که در مسائل مختلف زندگي پنهان کاري مي کند، تفاوت وجود دارد. مرد مرموز و مخفي کار يعني مردي که به هيچ عنوان اجازه نمي دهد همسرش به هيچ جنبه از زندگي وي اشراف يافته و اطلاعات داشته باشد. چنين مردي به مرور ديگر حرفي براي زدن با همسرش نداشته و کم کم رابطه ميان زن و شوهر سرد و بي روح مي شود و اين يعني شما نتوانسته ايد به عنوان يک مرد سدهاي ارتباطي را از ميان برداريد.
شوهرهاي محترم توجه کنيد
مردها بايد توجه داشته باشند که بعيد به نظر مي رسد مجموعه اي کامل از ويژگي هاي نامناسبي که مطرح شد در وجود يک شوهر جمع شود اما وجود هر يک از اين عادات يا ويژگي ها باعث مي شد که تعامل و ارتباط زن و شوهري دچار خلل جدي شود. بنابراين هر يک از اين موارد به تنهايي اين قدرت را دارد که زندگي زناشويي شما را مختل کند. پس يک بار ديگر اين چند نشانه را مطالعه کنيد و اگر خودتان را حائز هر يک از آن ها مي دانيد براي رفع آن تلاش جدي کنيد و در صورت نياز از يک مشاور هم کمک تخصصي دريافت کنيد.
عصر ایران