شفا آنلاين - معاون حقوقی رئیسجمهور گفت: نامهای از وزارت بهداشت درباره دانشگاه علوم پزشکی ایران به بنده ارائه نشده است و مطالب در این مقوله فقط در حد صحبتهای شفاهی بوده است.
الهام امین زاده ، در پاسخ به این پرسش که عنوان شده است که با توجه به اختلاف نظر قوه مجریه و قوای دیگر پرونده تعیین تکلیف دانشگاه علوم پزشکی ایران را شما در حال پیگیری هستید، اظهار داشت: اقدامات در مسئله دانشگاه علوم پزشکی ایران هنوز در وزارت بهداشت در حال انجام است.
وی در پاسخ به این پرسش که در مراسم روز پزشک، وزیر بهداشت عنوان کرد رئیس جمهوری پرونده تعیین تکلیف این دانشگاه را به شما ارجاع داده است، بیان داشت: در این زمینه صحبتهای شفاهی با بنده شده است و هنوز در این مقوله نامهای را دریافت نکردهام و وزارت بهداشت پیگیر مسئله دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
به گزارش تسنیم، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در مراسم روز پزشک درباره آخرین وضعیت انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: با توجه به اختلاف نظر قوه مجریه و قوای دیگر پرونده تعیین تکلیف دانشگاه علوم پزشکی ایران (انتزاع یا ادغام آن با دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی)، رئیس جمهوری پرونده تعیین تکلیف این دانشگاه را به خانم الهام امین زاده، معاون حقوقی خود ارجاع داده است تا بعد از بحثهای حقوقی با قوای دیگر بر اساس قانون و تصمیم نهایی عمل کنیم.
وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش دیگری که نظر شخص شما درباره انتزاع یا ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران چیست، گفت: من اکنون دیگر عضو هیئت علمی یک دانشگاه علوم پزشکی نیستم بلکه مسئول بخش اجرایی حوزه سلامت هستم و ترجیح میدهم نظر شخصی خودم را در این مورد اعلام نکنم تا دچار چالش جدید نشویم. یعنی هر نظری دارم را متوقف میکنم به امر قانون و نظر معاون حقوقی رئیس جمهوری که بعد از مذاکره با قوه مقننه و قوه قضاییه از جمله دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری در زیر مجموعه این قوا مشخص میشود و به هر نتیجهای که رسیدند ما هم تابع قانون هستیم.
هاشمی در پاسخ به این پرسش دیگری مبنی بر اینکه این نتیجه تصمیم چه زمانی مشخص و اعلام میشود، افزود: فکر نمیکنم تصمیم گیری نهایی در مورد دانشگاه علوم پزشکی ایران بیش از 2 تا 3 هفته طول بکشد.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی ایران بعد از انقلاب تشکیل شد و در کنار 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی در حوزههای مختلف خدمات بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی در شهر تهران فعالیت داشته است اما در زمان وزارت مرضیه وحید دستجردی و زمانی که باقر لاریجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و قائم مقام وزیر بود با دستور وزیر بهداشت این دانشگاه منحل و بخش آموزشی و تحقیقاتی آن در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش خدمات بهداشت و درمان آن به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واگذار شد.
این تصمیم با برکناری وحید دستجردی و حضور حسن طریقت منفرد با تصویب شورای گسترش وزارت بهداشت لغو و مجدداً دانشگاه علوم پزشکی ایران احیا شد و طریقت منفرد، وزیر سابق بهداشت علت این تصمیم را درخواستهای مکرر اعضای هیئت علمی این دانشگاه و نیز اختلال و فشار کاری که به بخش خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وارد شده بود، اعلام کرد.
بعد از آن قوه مقننه به ریاست علی لاریجانی و قوه قضاییه به ریاست صادق آملی لاریجانی با این تصمیم شورای گسترش وزارت بهداشت که به تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس جمهوری رسیده بود، مخالفت کردند. اما شورای عالی انقلاب فرهنگی مجدداً در یک مصوبه دیگر تصمیم گیری نهایی در این مورد را جزو حوزه اختیارات وزیر بهداشت اعلام کرد.