کد خبر: ۵۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 01
شفاآنلاین_خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

به گزارش شفاآنلاین،بیماری‌های مقاربتی جنسی، از بیماری‌های نسبتاً شایعی هستند که از شخصی به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می‌شوند. اغلب نوجوانان و جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می‌شوند

علت ایجاد بیماری‌های مقاربتی چیست؟

علت ایجاد بیماری‌های مقاربتی باکتری یا ویروس‌هایی هستند که از طریق مایعات بدن از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می‌شوند. این باکتری‌ها یا ویروس‌ها در محیط گرم و مرطوب بدن در ناحیه تناسلی رشد کرده و ایجاد علائم می‌کنند.

بیماری‌های مقاربتی عفونی دو دسته هستند:

دسته‌ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است و دسته‌ای که یکی از راههای انتقال آنها تماس جنسی می‌باشد (مانند هپاتیت ب و ایدز)

زنان در زمان تخمک گذاری، بیشتر در معرض خطر عفونت قرار می گیرند. بر اساس تحقیقی که اخیرا در مجله بیولوژی گلبول های سفید به چاپ رسیده است، افزایش سطح هورمون استروژن که قبل از تخمک گذاری ایجاد می شود، کارایی سیستم ایمنی را کاهش داده و موجب بروز عفونت می شود.

بر اساس این مطالعه، سیکل جنسی زنان نقش مهمی در استعداد آنها به عفونت ایفا می کند. پژوهش های محققان اسپانیایی و اتریشی نشان داد که زنان در زمان تخمک گذاری بیشتر از هر زمان دیگری از سیکل جنسی خود، در معرض خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی هستند. این افت طبیعی در سطح ایمنی بدن به دلیل حفظ و بقای اسپرم در برابر واکنش ایمنی بدن زن و در نهایت کمک به بارور نمودن موفق تخمک توسط سلول اسپرم می باشد.

 
این رخداد فیزیولوژیک سبب می شود که زنان در زمان تخمک گذاری در معرض خطر ابتلا به عفونت و بیماری های مقاربتی مانند ایدز (ویروس HIV) و زگیل تناسلی (ویروس پاپیلومای انسانی یا HPV) قرار گیرند. متخصصان معتقدند که هورمون جنسی زنانه استروژن همچنین با افزایش احتمال عفونت های قارچی و کاهش پاسخ ایمنی بدن همراه است.
 
سیکل جنسی زنان معمولا ۲۸ روز است و از اولین روزقاعدگی محاسبه می شود. تخمک گذاری در نیمه سیکل جنسی و تقریبا در روز ۱۴ سیکل انجام می گیرد.

جوانی ها

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: