شفا آنلاین:هر واحد سبزی با یک لیوان از سبزیهای خام چون اسفناج برابری میکند.
به گزارش شفا آنلاین - زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت
اظهار داشت: هر فردی برای دستیابی به سلامت، نیاز به مصرف روزانه تمام
گروههای غذایی دارد. مواد غذایی به پنج گروه اصلی نظیر نان و غلات،
سبزیها، میوهها، شیر و فرآوردههای آن، گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغز
دانهها تقسیم میگردد، که از این بین گروه سبزیجات دارای انواع
ویتامینهای آ، ب و ث، مواد معدنی چون پتاسیم، منیزیوم و مقدار قابل توجهی
فیبر است.
وی ادامه داد: گروه سبزیها شامل
انواع سبزیهای برگدار، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخود سبز، لوبیا سبز،
انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجهفرنگی، پیاز و سیبزمینی میباشد، که
میزان توصیه شده مصرف روزانه سبزیها 5- 3 واحد است.
عبداللهی هر واحد سبزی را برابر با مقداری دانسته که در ذیل اشاره میگردد:
یک لیوان سبزیهای خام برگدار (اسفناج و کاهو)، یا
نصف لیوان سبزیهای پخته یا خام خرد شده، یا
نصف لیوان نخود سبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا
یک عدد گوجهفرنگی یا هویج یا خیار متوسط