کد خبر: ۵۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - 2013August 19
شفا آنلاین -پژوهشگران پس از اجرای آزمایشات متعدد دریافتند: نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در ابتدای صبح، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می دهد.
به گزارش شفا آنلاین، گروهی بین المللی از پژوهشگران به رهبری دانشگاه پزشکی دوک نوس دریافتند که افزایش مصرف کافئین می تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب افراد غیر الکلی را کاهش دهد. این پژوهشگران با آزمایش بر روی موش هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، کشف کردند که کافئین باعث تحریک متابولیسم لیپیدهایی می شود که در سلول های کبد ذخیره شده اند و این امر باعث کاهش آمار ابتلا به کبد چرب می شود. بر اساس یافته های این تحقیق، مصرف مقدار کافئین روزانه برابر با چهار فنجان قهوه یا چای می تواند خطر ابتلا به کبد چرب در انسان ها را هم کاهش دهد. دکتر پال ین، استاد این دانشگاه گفت: قهوه و چای بسیار در بین مردم استفاده می شوند و یافته های این تحقیق نشان می دهد که این نوشیدنی ها می توانند فواید درمانی مفیدی داشته باشند. بنا بر آمار تخمینی، حدود ۷۰ درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت هستند، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز هستند. همچنین حدود ۳۰ درصد از مردم آمریکا به این بیماری مبتلا هستند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: