شفا آنلاین:افراد مبتلا به طیف مشکلات تیروئیدی میتوانند دچار نوعی اختلال دیگر نیز باشند که سبب حساسیت و واکنش دستگاه گوارش آنها به یک سری مواد خوراکی گیاهی شود.
به گزارش شفا آنلاین،
کارشناسان هشدار میدهند افراد مبتلا به بیماری تیروئید چه تیروئید کم کار
و چه تیروئید پرکار میتوانند مستعد ابتلا به بیماری سلیاک باشند.
گفتنی
است، بر اساس جدیدترین پژوهشها در تیروئید پرکار به دلیل ترشح هورمون
تیروکسین افراد دچار بیش فعالی، عصبانیت، اضطراب و از دست دادن وزن میشوند
در صورتی که در تیروئید کم کار معمولاً خستگی، بی حالی و افزایش وزن در
فرد به وجود میآید.
کارشناسان اعتقاد دارند
افراد مبتلا به تیروئید به دلیل ماهیت خود ایمنی این بیماری میتوانند
مستعد ابتلا به سلیاک و عوارض جانبی ناشی از آن مانند حساسیت به گلوتن،
پروتئین موجود در گندم، جو و گندم چاودار باشند.
این افراد میتوانند بعد از خوردن غذاهای حاوی گلوتن دچار حالاتی مانند نفخ، اسهال و درد معده شوند.
این تحقیقات توسط پژوهشگران دانشگاه ویلز و کاردیف به دست آمده است.
کارشناسان توصیه میکنند افراد مبتلا به تیروئید در صورت وجود دل درد، اسهال و یا احساس نفخ سریعاً به پزشک متخصص مراجعه کنند.