به گزارش شفا آنلاين،افراد زیادی در جهان با مشکل ترش کردن مواجه هستند. این اتفاق به دلیل بالا بودن اسید معدهای که در مری بوجود می آید. دکتر مایکل مورای بر این باور است زیاد خوردن و یا فشار وارده به معده بیشتر این مشکل را بدتر میکند . مواد غذایی مثل قهوه، الکل، محصولات کافئیندار و غذاهای تند و چرب میتواند منجر به ترشکردن شود. او ۷ درمان خانگی برای ترش کردن توصیه کرده است.
سرکه آب سیب
یک قاشق سرکهی آب سیب را با یک لیوان آب مخلوط کرده و بنوشید. اسید موجود در سرکه باعث کاهش اسید معده شده، چرا که آن را به آلکالین تبدیل میکند. سرکهی طبیعی برای درمان ترش کردن بسیار مفید است. میتوانید سرکهی آب سیب را با عسل نیز مخلوط کرده و بخورید.
عصارهی آلوئهورا
این عصاره قرنهاست که برای ناراحتیهای مری و درمان ترش کردن به کار میرود.
سیب، ساقهی کرفس و کلم بخورید
وقتی ترش میکنید، یک سیب بخورید. سیب ظرف پنج دقیقه اسید معده را خنثی میکند. کلم خام و ساقه کرفس نیز در کاهش اسید معده و ترش کردن بسیار مفید هستند.
جوش شیرین
جوش شیرین که یک داروی ضد ترش کردن طبیعی است، برای درمان آن بسیار مفید است. یک قاشق جوش شیرین را با یک لیوان آب قاطی کرده و بخورید. همچنین تاثیر خنثیکنندهای داشته و احساس آزردگی ناشی از ترش کردن را از بین میبرد.
کتاب «دایرهالمعارف درمان خانگی» در سال ۲۰۱۲ منتشر شده است
کشمش
دکتر مورای میگوید جویدن یک مشت کشمش و قورت دادن عصارهی آن باعث خنثیسازی اسید معده و درمان ترش کردن میشود.
چای زنجبیل
اگر با اضافه کردن ریشههای زنجبیل به آب جوش و افزودن عسل آن را میل کنید، باعث آرام شدن و تسکین معده میشود.
چای رازیانه
دانههای رازیانه را با یک فنجان آب دم کنید. بعد بگذارید سرد شده و به دمای اتاق برسد. سپس دانهها را از آن جدا کرده و آب آن را برای تسکین درد ناشی از ترش کردن بخورید.
دکتر سلام