کد خبر: ۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - 2013August 17
شفا آنلاین -کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دانه ی زیره سبب تحریک ترشح آنزیم هایی در غده پانکراس(لوزالمعده) می شود که به نوبه خود به جذب ریز مغذی ها کمک می کند.
به گزارش شفاآنلاین ،اصغر نقشی  افزود: زیره سبز قدرت مقابله با انواع آلودگی های باکتریایی و قارچی را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی استفاده فراوان دارد وی تشریح کرد: زیره ادویه بسیار مناسبی برای هضم غذا، سم زدایی از بدن، کاهش خطر ابتلا به سرطان های گوارشی و کبد است و می تواند مشکلاتی مانند اسهال، تهوع و کسالت صبحگاهی و سرماخوردگی را درمان کند. نقشی با معرفی قسمت دارویی زیره ادامه داد: قسمت مورد استفاده زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید. کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: زیره سرشار از ویتامین های ب1، ب2، ب3، ث هم چنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است. وی با اشاره به تاثیر زیره در برطرف شدن بوی بد دهان گفت: جویدن مقداری زیره برای از میان بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است. نقشی با اشاره به مضرات عَرَق زیره در برخی افراد یادآور شد: مصرف عَرَق زیره در برخی سبب اسهال و در برخی دیگر سبب یبوست می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: