کد خبر: ۵۴۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 08
شفاآنلاین_مادران باردار هر چه به مقدار زیادی غذای خانگی مصرف کنند برای خود و جنینشان بسیار مفید است.
به گزارش شفاآنلاین،فاطمه بهادری متخصص زنان با بیان این مطلب،گفت: مادران باردار هر چه به مقدار زیادی غذای خانگی مصرف کنند برای خود و جنینشان بسیار مفید است.
 
بهتر است غذای چرب و سرخ کردنی مصرف نکنند.
 
وی توصیه کرد: مادران باردار به هیچ عنوان از گوشت قرمز و جگر درهرم غذایی خود استفاده نکنند.
 
وی افزود: مادران باردار تا می‌توانند از غذای سالم در دوران بارداری مصرف کنند و از مصرف فست‌ فود ها و ادویه‌ها خودداری کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: