به گزارش شفا آنلاین،حاجی قاسمعلی به تشریح برنامههای آتی سازمان بیمه سلامت در راستای قانون برنامه پنجم توسعه پرداخت و اظهار کرد: بیمه همگانی و پوشش فراگیر جامعه ضرورت قانون برنامه پنجم توسعه است که از سال 73 به عنوان یک افق پیش رو در حال اجراست.
وی با تاکید بر تامین منابع مورد نیاز این طرح ملی عنوان کرد: امیدواریم این طرح با تخصیص بموقع بودجه مربوطه و برنامهریزی منسجم ادامه داشته و مهمترین گام پس از پوشش بیمه همگانی، عبور از دفاتر کاغذی و انتخاب جایگزینی مناسب برای آن است.
مدیرکل بیمهگری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اهداف اصلی این طرح گفت: از مزایای جایگزینی شماره ملی و استفاده از بستر شبکه و انتقال اطلاعات، احراز سوابق بیمهای فرد و نیز انتقال اطلاعات درمانی و تجویز پزشک برای بیمه شدگان است که در حال حاضر بازخوردهای خوبی از نمونههای اولیه در برخی بیمارستانها به دست آمده است. با جایگزینی شماره ملی و استفاده از بسترهای اینترنتی امن به سمت هوشمندسازی بیمه سلامت حرکت میکنیم.
وی در پاسخ به چرایی عدم یکنواختی حق سرانهها در صندوقهای مختلف بیمهای اظهار کرد: این موضوع مبنای قانونی داشته و افراد باید به تناسب درآمد مشارکت داشته باشند و این اختلاف پرداخت گروههای مختلف طبیعی است.
حاجی قاسمعلی تصریح کرد: با توجه به اینکه ناهمگن بودن ضوابط، فرآیند کاری
ما را دشوار میکند، بهتر است این حق سرانهها به سمت الگوی واحدی سوق داده
شود که بسیار منطقی به نظر میرسد.
ایسنا