شفاآنلاین :شاید دوست داران خوردن تخم مرغ و گوشت قرمز خوشحال شوند اگر بدانند کمیته مشورتی آمریکا در امور بهداشت هشدارها را در خصوص کلسترول غذایی لغو و اعلام کرده است کلسترول غذایی به سطح خطرناک کلسترول خون که سبب بیماری می شود ارتباطی ندارد.
به گزارش شفاآنلاین ،خبرگزاری رویترز در گزارشی از نیویورک به قلم یاسمین ابوطالب نوشت :
کمیته مشورتی استانداردهای نظام غذایی پیش از این
توصیه می کرد که میزان کلسترول مصرفی در غذا نباید بیشتر از 300 میلی گرم
در روز باشد که معادل تقریبا دو عدد تخم مرغ است.
این کمیته در گزارش
خود نوشت پس از بررسی دهها تحقیقاتی که نتایج آن نبود ارتباط بین کلسترول
غذایی و کلسترول خون یا کلسترول «بد» موجود در خون را نشان می دهد ، این
کمیته اذعان کرد :«کلسترول ماده غذایی که افراط در خوردن آن نگران کننده
باشد نیست.»
در طول دهها سال مسئولان بهداشتی و دولتی هشدار می دادند
خوردن غذاهایی که نسبت کلسترول آنها بالاست مانند گوشت قرمز و تخم مرغ
تاحدود زیادی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و چاقی را افزایش می دهد.
اما بسیاری از پزشکان و کارشناسان تغذیه می گویند درحال حاضر هیچ ارتباطی بین کلسترول غذایی و سطوح خطرناک کلسترول خون وجود ندارد.