شفا آنلاین -یک عضو هیات مدیره انجمن رادیولوژیست ایران با بیان این مطلب که تجربه کم پزشکان عمومی در تشخیص رادیولوژی به سلامت مردم آسیب میرساند، گفت: در یک شهر کوچک دورافتاده یک پزشک عمومی چگونه می تواند از یک متخصص رادیولوژی در زمینه تشخیص بیماری کمک بگیرد در حالی که یک اشتباه کوچک در تشخیص می تواند پزشک عمومی را به دادگاه بکشاند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر عبدالرسول صداقت، با اشاره به اینکه تصمیم وزیر بهداشت غیرمنطقی است، اظهار داشت: وزیر بهداشت در حالی برای جبران کمبود رادیولوژیست در شهرها به پزشکان اجازه ارائه خدمات رادیولوژی داده است که این کار غیرقانونی است و میتواند به سلامت مردم آسیب برساند و بساط سودجویی و سوءاستفاده را فراهم کند.
وی با ابراز مخالفت نسبت به واگذاری این خدمات به سایر متخصصان و پزشکان عمومی گفت: با توجه به جلسه برگزار شده با معاونت درمان وزارت بهداشت قرار بر رفع و جبران کمبود رادیولوژیستها شد تا با این راهکار نیازی به پزشکان عمومی و متخصصان دیگر به عنوان رادیولوژیست نباشد.
این عضو هیات مدیره انجمن رادیولوژیست ایران با بیان این مطلب که دوره چهارساله آموزشی رادیولوژی حتی در بعضی موارد کافی نیست، افزود: در حال حاضر در دانشگاهها رشته فوق تخصص رادیولوژی آغاز شده است پس چگونه یک پزشک عمومی که تنها چند ماه آموزش دیده است می تواند تشخیص درستی از نوع بیماری دهد و به طور حتم این به ضرر بیمار و پزشک عمومی خواهد بود.
دکتر صداقت با بیان اینکه مشکل در کمبود متخصص رادیولوژی نیست، بلکه مشکل توزیع این نیرو یکی از چالش های مهم خواهد بود، اظهارداشت: با توجه به آمادگی و اعلام وزیر بهداشت مبنی بر دادن اسامی مناطق محروم جهت پوشش دهی آن مکانها به امکانات تصویربرداری و همچنین با گذراندن طرح رزیدنتها در سال چهارم می توانند با صلاحدید اساتید در سال سوم یا دوم طرح خود را در مناطق محروم کشور بگذرانند.
وی ادامه داد: در حالی پزشکان در مناطق محروم مشغول حرفه رادیولوژی هستد که تجربه و دانش کمتری را در این خصوص دارا هستند که حتی امکان به خطر افتادن جان بیمار هم وجود دارد.
این عضو هیات مدیره انجمن رادیولوژیست ایران اظهار کرد: در یک شهر کوچک دورافتاده یک پزشک عمومی چگونه میتواند از یک متخصص رادیولوژی در زمینه تشخیص بیماری کمک بگیرد در حالی که یک اشتباه کوچک در تشخیص می تواند پزشک عمومی را به دادگاه بکشاند.