شفا آنلاین:بر طبق برخی از پژوهشها بیش از یک سوم موارد بیماریهای عفونی، با نوع تغذیه در ارتباط هستند و در واقع با اصلاح عادت غذایی میتوان از بروز بسیاری از بیماریهای عفونی جلوگیری کرد.
به گزارش شفا آنلاین،زینالعابدین هروی، متخصص بیماریهای عفونی گفت: در حال حاضر این موضوع ثابت شده که درصد بالایی از بیماریهای عفونی و
غیر عفونی، در نتیجه وضعیت بد غذایی بروز میکند و در موارد زیادی این نوع
بیماریها موجب مرگ فرد مبتلا میشود.
وی با
اشاره به نقش عوامل غذایی در بروز بیماریهای عفونی تاکید کرد: بر طبق برخی
از پژوهشها بیش از یک سوم موارد بیماریهای عفونی، با توجه به نوع تغذیه
افراد بروز کرده و در واقع با اصلاح عادات غذایی میتوان از بروز بسیاری از
بیماریهای عفونی جلوگیری کرد.
هروی با بیان
اینکه بسیاری از عفونتها و مسمومیتها با عوامل غذایی در ارتباط هستند،
یاد آور شد: براساس بسیاری از پژوهشها داشتن یک زندگی سالم به ویژه رعایت
اصل تغذیهای، میتواند اثرات به مراتب بهتری نسبت به سایر اقدامات داشته
باشد و حتی افراد بیمار نیز نتیجهای که میتوانند از تغذیه مناسب بگیرند،
شاید نتوانند از دارو و سایر روشهای درمانی بگیرند.
وی
خاطر نشان کرد: لازم است که بیش از گذشته در مورد نوع تغذیه مناسب
آموزشهای لازم به افراد جامعه داده شود تا اینکه بتوان خطر بسیاری از
بیماریها و نارساییها را کاهش داد.