علاوه بر این، استرسهای طولانی مدت میتواند بر متابولیسم بدن و در نهایت خطر ابتلا به پوکی استخوان تاثیر بگذارد. همچنین بیتوجهی فرد مبتلا به افسردگی نسبت به حفظ سلامتش ممکن است خطر ضعف استخوانی را افزایش دهد و حتی امکان دارد آنان را به استعمال مواد دخانی و خودداری از انجام فعالیتهای بدنی ترغیب کند.
در این بررسی بیش از 1100 زن 60 تا 70 ساله فنلاندی حضور داشتند. روی این افراد تستهایی انجام گرفت تا میزان سلامت استخوان آنان اندازه گیری شود. متخصصان در این مطالعه مشاهده کردند به طور کلی تراکم استخوانی این زنان در طول یک دوره 10 ساله به طور متوسط چهار درصد کاهش پیدا کرده است. با این حال میزان تراکم استخوانی در زنانی که از زندگیشان رضایت داشتند بیش از 52 درصد بالاتر از شرکت کنندگانی بود که از زندگیشان راضی نبودند. بر اساس این بررسی تغییرات در رضایت از زندگی در طول مدت 10 سال انجام مطالعه با شدت تراکم استخوانی مرتبط بوده است.
به نقل از هلث دی نیوز، متخصصان فنلاندی با بیان اینکه در این مطالعه هنوز ارتباط مستقیم این دو عامل با یکدیگر مورد تایید قرار نگرفته اظهار داشتند: آنچه مشاهده شد این است که سطح بالایی از رضایت از زندگی میتواند فرد را در مقابل ابتلا به پوکی استخوان حفاظت کند اما انجام مطالعات بیشتر در این زمینه ضروری است.