شفا آنلاين-پژوهشگران دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا مي گويند شخصيت افراد در علاقه آن ها به غذاهاي تند موثر است.
به گزارش شفا آنلاين از پايگاه ديلي ميل، نتايج تحقيقات دانشمندان دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا نشان مي دهد علاقه افراد به خوردن غذاهاي تند مي تواند شخصيت آن ها را تا حدودي مشخص كند.
اين پژوهش، بر روي ۱۸۴ نفر افراد غير سيگاري بين ۱۸ تا ۴۵ سال انجام گرفت كه ۶۳ درصد از جامعه آماري آن را زنان تشكيل مي دادند. در آزمايشاتي كه بر روي صفات احساسي اين گروه انجام شد (آزمون AISS)، افراد با استفاده از پرسش نامه آرنت مورد ارزيابي قرار گرفتند.
دانشمندان به دنبال پاسخ به اين پرسش بودند كه افراد در برابر تحريكات شديد و جديد، چه احساساتي از خود بروز مي دهند. سپس به هر يك از آن ها ۲۵ ميكرومتر كپسايسين، ماده فعال در فلفل قرمز تند، داده شد و از آن ها خواسته شد ميزان علاقه خود را به غذاهاي تند اعلام كنند. كساني كه پايين تر از ميانگين AISS بودند به شدت نسبت به تندي عكس العمل نشان دادند و اعلام كردند علاقه اي به غذاهاي تند ندارند.
در نهايت افرادي كه بالاتر از ميانگين AISS را كسب كرده بودند به عنوان افراد خطرپذير و آن هايي كه كمتر از اين ميانگين را به دست آورده بودند به عنوان افراد محافظه كار معرفي شدند.
نتايج به دست آمده از اين تحقيق نشان مي دهد افراد خطر پذير و ماجراجو بيش از ديگران به خوردن ادويه هاي تند مثل كاري و فلفل در غذاهاي خود علاقه نشان مي دهند.
اين يافته ها در نشست سالانه تكنولوژي غذا و مواد غذايي سال ۲۰۱۳ ارايه شده است.