شفا آنلاين -مدیرعامل اولین اپراتور خدمات سلامت مجازی کشور از اجرای فاز آزمایشی خدمات سلامت الکترونیک و موبایل سلامت ظرف چهار ماه آینده خبر داد و گفت: این خدمات ابتدا در مناطق محروم ارائه خواهد شد.
به گزارش شفا آنلاين، جواد شکرخواه امروز در حاشیه اعطای مجوز اولین اپراتور خدمات سلامت مجازی در کشور در جمع خبرنگاران به تشریح جزئیات ارائه این خدمات پرداخت و با بیان اینکه خدمات سلامت الکترونیک با تجهیزات کاملا داخلی و تولیدی قابل ارائه خواهد بود، اظهار داشت: اولویت اجرای این خدمات در مناطق محروم است به نحوی که تا چهار ماه آینده شهرستان دوست محمدخان در نزدیکی مرز افغانستان، پاوه در استان کرمانشاه و فشافویه در نزدیکی تهران این تجهیزات مستقر خواهد شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون امکان استفاده از سامانه خدمات مشاوره و رادیولوژی از طریق اینترنت برای بیماران فراهم است، افزود: پکیج چند کاره سلامت شامل موبایل سلامت، تخت هوشمند و مرکز آزمایشگاهی با تجهیزات تولید داخل به زودی در مناطق محروم و روستاها نصب و راه اندازی خواهد شد.
شکرخواه در پاسخ به مهر گفت: سامانه تلفنی 8999، سامانه اینترنتی www.8999.ir و تلفن 3030 از کل کشور بدون نیاز به کد برای استفاده از این خدمات پاراکلینیکی در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل اولین اپراتور خدمات سلامت مجازی کشور با اشاره به فازبندی این پروژه بیان کرد: در فاز آزمایشی و فاز نخست روستاها و مناطق محروم تحت پوشش خدمات سلامت الکترونیک و پزشکی از راه دور قرار می گیرند و در فاز بعدی کل کشور به این خدمات مجهز خواهند شد؛ خدمات فعلا به صورت رایگان بوده و در آینده نرخ های این خدمات نیز تنظیم و اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه هماکنون بیمه برکت به عنوان خدمات بیمه تکمیلی در روستاهای کشور ارائه می شود، تصریح کرد: خدمات سلامت الکترونیک می تواند در قالب این بیمه تکمیلی به روستاییان ارائه شود.
شکرخواه با بیان اینکه خدمات پزشکی از راه دور و سلامت الکترونیک با استفاده از سیم کارت تلفن همراه، تلفن ثابت و اینترنت و با استفاده از ابر فضای مجازی به تمامی بیماران و مردم سراسر کشور قابل ارائه خواهد بود، خاطر نشان کرد: برای تامین بسترهای ارتباطی و زیرساخت های این طرح با اپراتور تالیا قرارداد همکاری منعقد شده است. همچنین قرار است سیم کارت های خاص تالیا برای اجرای طرح موبایل سلامت در اختیار افراد قرار گیرد.