شفا آنلاین:دارچین یکی از چاشنیهای غذایی است که باعث کاهش کلسترول، تقویت قلب و جلوگیری از سرفه مزمن و سرماخوردگی میشود.
به گزارش شفا آنلاین-حمیدرضا آزادی فر پزشک عمومی و متخصص طب سنتی گفت:
استفاده از دارچین به کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز حمله قلبی و تنفس
کمک میکند که بررسی بر روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده که با
بالا رفتن سن، شاهرگهای حیاتی و سیاهرگها خاصیت انعطافپذیری فردی را از
دست میدهند که با استفاده از دارچین خاصیت خود را حفظ میکنند.
وی
ادامه داد: مخلوطی از دارچین و عسل به صورت روزانه در برنامه صبحانه خود
بر روی نان، باعث کاهش حمله قلبی میشود و اینگونه به سیاهرگها و شاهرگها
حیات دوباره میدهد.
آزادی فر بیان کرد: برای
جلوگیری از سرفه مزمن و سرماخوردگی به مدت 3 روز یک قاشق غذاخوری عسل و یک
قاشق چایخوری پودر دارچین مؤثر است.