کد خبر: ۴۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۸ - ۲۶ تير ۱۳۹۲ - 2013July 17
شفا آنلاين -روش‌هاي ويژه‌اي وجود دارد كه با آگاهي از آن مي‌توان در پخت و پز به ميزان كمتري از نمك كه به سم سفيد معروف است، استفاده كرد. اين فوت و فن‌ها موجب مي‌شود كه سلامت جسماني خود و خانواده‌تان را حفظ كرده و از بسياري از بيماري‌هاي خطرناك، كشنده و رايج قرن محفوظ بمانيد. استفاده از پنج ادويه زير هنگام تهيه غذا يا ترشي عطر و طعم فوق‌العاده‌ و دلپذيري به غذا مي‌بخشد. آگاهي داشتن از تأثير اين پنج ادويه خاص باعث مي‌شود غذاهاي خوشمزه‌تري تهيه كنيد
      ادويه گرام ماسالا اين ادويه در اصل يك چاشني هندي است كه به معناي واقعي كلمه يك مخلوط گرم محسوب مي‌شود. اين ادويه بسيار معطر بوده و باعث مي‌شود طعم دلپذيري به غذا بدهد. ادويه گشنيز، فلفل سياه، هل، دارچين، زيره سياه، ميخك، زنجبيل و جوز در تهيه اين ادويه خوش عطر با هم به ميزان مناسبي تركيب شده‌اند. افزودن اين چاشني به غذا باعث مي‌شود نياز كمتري به مصرف نمك پيدا كنيد. از اين ادويه در تهيه مرغ، ماهي، انواع خورشت، سوپ و پوره سيب‌زميني و... مي‌توان استفاده كرد و طعم خوشايندي به غذا بخشيد. فلفل قرمز دودي فلفل‌قرمز يك ادويه بسيار خوش‌عطر است كه خواص فوق‌العاده مثبتي بر سلامت دارد. فلفل قرمز حاوي كپسايسين است كه نوعي آنتي‌اكسيدان محسوب مي‌شود. با كمك اين ادويه مي‌توان از سلول‌هاي بدن محافظت كرد. عطر و طعم دودي اين ادويه مزه خاصي را به سوپ‌ها و خورشت‌ها مي‌بخشد، در برخي از كشورها از اين ادويه در تهيه برنج و سس‌ها بهره ‌مي‌گيرند. افزودن اين چاشني به ترشيجات طعم بسيار خوبي به آن مي‌بخشد. فلفل قرمز، گردش خون را تقويت كرده و از ايجاد لخته‌هاي خوني جلوگيري مي‌كند. مصرف اين ادويه به زنان كمك مي‌كند كه از خطر ايجاد لخته خون در بدن محفوظ بمانند. فلفل شيرين طعم ادويه فلفل‌شيرين بسيار قدرتمند است. اين ادويه را بيشتر در كشورهاي امريكاي مركزي استفاده مي‌كنند و تركيبي از ميخك، دارچين و جوز هندي است. محققان در مطالعات خود روي تركيبات موجود در فلفل شيرين به نتايج بسيار خوبي دست يافته‌اند. آنان اعلام كرده‌اند موادي در فلفل شيرين وجود دارد كه با سلول‌هاي سرطاني مبارزه مي‌كند و بدن را از ابتلا به اين بيماري مصون نگه مي‌دارد. اهميت استفاده از اين ادويه به‌اندازه‌اي است كه در برخي از كشورها از آن در تهيه انواع كيك و پودينگ استفاده مي‌كنند. دانه كرفس دانه‌هاي كرفس طعم كمي تلخ دارند. عطر و طعم آن‌ها در غذا باعث مي‌شود كه نياز به استفاده از مصرف‌نمك كاهش يابد. اين ادويه به علت دارا بودن كلسيم و آهن، نياز بدن به اين دو ريزمغذي را تامين مي‌كند. استفاده از دانه‌هاي كرفس قبل از پختن استيك و اضافه كردن آن به سوپ، خورشت، همبرگر و ترشيجات در برخي ازكشورها معمول است. دانه گشنيز تحقيقات متخصصان و دانشمندان تغذيه گوياي آن است كه دانه گشنيز در پايين آوردن كلسترول خون موثر است. استفاده از اين ادويه در تهيه سوپ، خورشت، كيك، گوشت و... توصيه شده است. دانه‌هاي گشنيز را خرد كرده و براي معطر كردن ترشيجات، سس‌ها و... استفاده مي‌كنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: