شفا آنلاين-کارشناسان تغذيه طي تحقيقات خود مخلوطي از ادويه، دارچين و سير را بررسي کردند. نتايج بررسي ها نشان داد که دارچين به طور موثر کلسترول خون را در مبتلايان به ديابت کاهش مي دهد اما روي افراد سالم تأثيري ندارد.
به گزارش شفا آنلاين،ادويه و گياهان غني از آنتي اکسيدان است که تراکم تري گليسيريد و ليپيدهاي خون را کاهش مي دهد. پس از مصرف غذاي سرشار از چربي، ميزان تري گليسيريد افزايش مي يابد که مي تواند خطر بيماري قلبي را در پي داشته باشد.اگر مخلوطي از انواع ادويه سرشار از آنتي اکسيدان به غذا افزوده شود، ميزان تري گليسيريد تا ۳۰ درصد کاهش پيدا مي کند. مخلوطي از انواع ادويه حاوي پودر سير، رزماري، مرزنجوش، دارچين، ميخک، پاپريکا، زردچوبه، زنجبيل و فلفل سياه در اين زمينه مفيد است.
به گفته محققان ، افزودن ادويه با آنتي اکسيدان هاي زياد مي تواند راهي براي کاهش کالري باشد بدون اين که طعم غذا از بين برود.
کارشناسان تغذيه طي تحقيقات خود مخلوطي از ادويه، دارچين و سير را بررسي کردند. نتايج بررسي ها نشان داد که دارچين به طور موثر کلسترول خون را در مبتلايان به ديابت کاهش مي دهد اما روي افراد سالم تأثيري ندارد.
در اين مطالعه، داوطلبان ۹ ميلي گرم روغن سير يا ۱۰ گرم سير خام مصرف کردند که با کاهش ۸ درصدي کلسترول کلي مواجه شدند که اين امر باعث کاهش ۳۸ درصدي خطر مشکل قلبي در افراد ۵۰ ساله مي شود. همچنين گروهي از محققان، بين ۶ مرد سالم بين ۳۰ و ۶۵ ساله که اضافه وزن داشتند آزمايشي را انجام دادند.
اين ۶ نفر به ۲ گروه تقسيم شدند و به هر گروه غذاي مشابه شامل مرغ، نان و بيسکويت داده شد اما به غذاي يکي از گروه ها ۲ قاشق غذاخوري مخلوطي از انواع ادويه اضافه کردند. پس از سه ساعت، هر ۳۰ دقيقه خون داوطلبان آزمايش شد.
داوطلباني که ادويه مصرف کرده بودند فعاليت اکسيداني بدنشان ۱۳درصد افزايش يافته بود. اين فعاليت آنتي اکسيدان مي تواند از بروز بيماري قلبي عروقي و بيماري هاي مزمن ديگر پيشگيري کند.
به گفته محققان با افزودن ادويه، چربي جذب بدن نمي شود و به مقدار زياد دفع مي شود.
خراسان