کد خبر: ۴۲۳۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - 2014November 30
شفا آنلاين-نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه ایران صبح امروز کار خود را آغاز کرد. امنیت غذایی مهمترین محور این کنگره به شمار می‌رود.

به گزارش شفا آنلاين،نخستین کنگره بین‌المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه ایران امروز با حضور 2900 نفر از علاقه‌مندان به مباحث تغذیه آغاز به کار کرد.


مجید حاجی‌فرجی دبیر علمی این کنگره با بیان اینکه 1555 مقاله علمی از سوی شرکت‌کنندگان به این همایش ارسال شده است، گفت: 821 مقاله از میان آنها دارای شرایط پذیرش بود و در این کنگره پذیرش شد.

وی افزود: 10 سمپوزیوم علمی با 51 سخنرانی در این کنگره برگزار می‌شود.

دبیر علمی سیزدهمین کنگره تغذیه ایران، ضرورت پژوهش‌های جامعه‌نگر را نیاز اصلی جامعه دانست و گفت: بحث امنیت غذایی بسیار اهمیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی بحث از امنیت می‌کنیم دسترسی به غذا اصلاً مهم نیست، لذا باید بتوانیم مردم را یاری کنیم که در رسیدن به غذای مناسب به صورت پایدار، خودکفا شوند.

در ادامه کنگره، علی‌اصغر پیوندی رئیس کنگره گفت: هدف اصلی برگزاری کنگره‌ها اطلاع‌رسانی و به روز رسانی دانش شرکت‌کنندگان است.

وی افزود: علوم پزشکی خیلی سریع رشد می‌کند و اگر خود را به روز نکنیم، به سرعت از صحنه خارج می‌شویم.

به گفته رئیس سیزدهمین کنگره تغذیه ایران، پزشکان فقط 25 درصد در سلامت افراد نقش دارند و 75 درصد دیگر آن به مسائل و سازمان‌های دیگر مربوط می‌شود.

وی در زمینه تغذیه و سطح تغذیه تأکید کرد: سوءتغذیه، بیش‌خوری و کم‌خوری در کنار کمبود ریزمغذی‌ها سبب می‌شود که سلامت افراد به خطر بیفتد.

پیوندی یادآور شد: قسمت عمده بیماری‌های واگیر، ریشه در تغذیه دارد و بسیاری از مردم کشور ایران اکنون دچار سوءتغذیه هستند. بسیاری از مردم با کمبود ریزمغذی‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند، بنابراین نیاز است که یک سند راهبردی در این زمینه تهیه شود.




فارس



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: