کد خبر: ۴۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۲ - 2013July 08
شفا آنلاين -امروزه سير يا پودر آن و فرآورده‌هايي كه از آنها تهيه مي‌شود به عنوان چاشني اصلي به تمام غذاها مي‌افزايند و هم طعم و بوي غذا را به كلي تغيير مي‌دهد و خوش طعم مي‌كند.
به گزارش شفا آنلاين ،بررسي‌ها نشان مي‌دهند سير خام به محض ورود به معده سيستم گوارشي را تحت تاثير قرار مي‌دهد و به هضم بهتر غذاها كمك مي‌كند و باعث مي‌شود تا مواد ويتاميني و پروتئيني غذاها بيشتر جذب بدن شوند. گفتني است سير خام باعث لاغري مي شود و پزشكان توصيه مي‌كنند در طول روز براي كاهش فشارخون، چربي، كلسترول، حتي كنترل ديابت روزانه ۱ عدد سير خام را با يك ليوان آب ميل كنيد آب همراه سير باعث مي‌شود تا بوي آن تا حدود زيادي كاهش يابد. سير هم چنين از بروز كمر درد و سندروم خستگي مزمن، ميگرن، آسم و حساسيت‌هاي پوستي، يبوست و آرتروز پيشگيري مي كند و باعث مي‌شود تا چربي غذاها جذب بدن شما نشوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: