شفا آنلاين -درخت آناناس جزو خا نواده گیاهانی است که برگ های نیزه ای و خشک دارند که روی هم قرار گرفته اند و یک مجرای باریک را تشکیل میدهند..زادگاه این گیاه برزیل است.برای میوه دادن اين درخت 3تا 4سال وقت لازم است و پس از ظهور میوه آن ،اندام گیاه مادری تحلیل رفته و خشک میشود و هماهنگ با این خشک شدن پا جوش ها از کنار پایه شروع به ظهور مینمایند که منبع اصلی تکثیر هستند.میوه مخروطی شکل ،مرکب،آبدار و گوشتی آناناس از تکوین گل های بهم پیوسته بر روی ساقه ای از جنس فیبر که مرکزش تقریبا گوشتی است بوجود می آید.
قسمت مورد استفاده:قسمت گوشتی میوه .
مواد اصلی موثر:بیش از 7 آنزیم هضم کننده پروتئین و تعداد زیادی مواد آنتی اکسیدان،ضد التهابی و ضد سرطان.
اجزاء و ارزش غذایی :منبع بسیار خوبی برای منگنز ،و ویتامین های ث،1ب و6ب و مس است.
اثرات واعمال طبی:ضد انعقاد،پروتئولیتیک،تحریک و تعدیل سیستم ایمنی.
فوائد و موارد مصرف:تسریع و کمک به درمان زخمها و جراحات ،آنزین صدری،التهاب و گرفتگی عروق ،عفونتها (از جمله سینوزت و عفونت کلیه)،یبوست ،اختلال قاعدگی (موجب انقباض رحمی میشود)،چاقی (جهت کاهش وزن)و سرطان ها.
آناناس تا کنده نشود ،شروع به رسیدن نمیکند.آناناس رسیده و تازه بوی شیرین داشته ،قوامش سفت است ،برگهای سبز و روشن دارد و گوشت آن زرد روشن و شفاف است.در دمای اتاق خواص و اثرات آناناس تا 5 روز بخوبی حفظ میشود.
مصرف مقادیر زیاد آناناس میتواند باعث کاهش اثر داروهای ضد فشار خون از نوع مهارت کننده های نظیر انالاپریل شود(در حد معمول بلا مانع است.).
مصرف مقادیر زیاد آناناس باعث افزایش اثرات داروهای ضد انعقادی (نظیر آسپرین ،وارفارین،هپارین)میشود.
زنان حامله و شیرده بهتر است از زیاده روی در مصرف آناناس خود داری کنند.
مصرف زیاد آب آناناس میتواند موجب اختلال گوارشی شود.
در صورت عدم وجود منع خاصی ،بهتر است بیمارانی که تحت عمل جراحی قرارمیگیرند آناناس بیشتر مصرف کنند.
بیماران با سوءهاضمه ممکن است از آناناس منتفع شوند1تا2ساعت قبل یا بعد از غذا).
مقدار( در 155گرم)
مواد و محتویات
80کیلوکالری
انرژی(کالری)
67/0گرم
چربی تام
0
کلسترول
6/0گرم
پروتئین
19گرم
کربوهیدرات
17گرم
قند
68/1میلی گرم
فیبرغذایی
15 میلی گرم
نمک(طعام)
175میلی گرم
پتاسیم
85/10میلی گرم
کلسیم
57/0میلی گرم
آهن
7/21میلی گرم
منیزیم
12/0میلی گرم
روی
17/0میلی گرم
مس
56/2میلی گرم
منگنز