به گزارششفا آنلاين،دکتر سیدحسن هاشمی با اشاره به برخی انتقادات جامعه پرستاری درباره مباحث مربوط به افزایش حقوق و کارانه آنها، گفت: اعتراض این عزیزان واقعی و به حق است؛ البته توجیهات و مقایساتی که برخی از این دوستان ارائه میدهند، درست نیست، چراکه نباید طوری رفتار کنیم که جامعه احساس کند پزشک و پرستار در مقابل یکدیگر قرار دارند.
وی ادامه داد: پیش از این انتقادات نیز به فکر افزایش حقوق پرستاران بودهایم، اما سرعت ما برای بررسی این موضوع متناسب با درخواست پرستاران نبوده است و دلیل هم آن است که نیروهای کارشناس ستاد وزارت بهداشت محدود است و همزمان چندین طرح را با هم آغاز کردهاند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: اهمیت این موضوع بسیار بالاست چراکه اگر تصمیم اشتباهی اتخاذ شود، بار مالی برای وزارت بهداشت خواهد داشت و توقعی ایجاد میکند که دیگر نمیتوان سطح آن را پایین آورد.
هاشمی در ادامه به کارگروهی برای بررسی حقوق پرستاران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کارگروهی روشهایی را پیشنهاد کرده، این طرح در هفت بیمارستان اجرا میشود و نتایج آن بزودی جمعآوری میشود. در مجموع باید نتایج اجرای طرح در این هفت بیمارستان را بررسی کنیم تا مشخص شود که زمان اجرا در سطح کشور، چقدر میتواند رضایتمندی پرستاران را فراهم کند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: در مجموع در تصمیمگیریهایمان تمام گروههای پزشکی، پیراپزشکی و ... را مد نظر داریم.
ایسنا
وقتي صحبت از اجراي طرح تعرفع گذاري خدمات پرستاري كه نزديك به 8 سال از تصويب آن در مجلس ميگذرد ميشود در جواب ميگويند در هيچ كشور دنيا چنين طرحي اجرا نشده است و ما بايد ابتدا آنرا بصورت پايلوت اجرا وبررسي كنيم ولي وقتي صحبت وجود اختلاف چند صد برابري درآمد پزشكان و پرستاران مطرح ميشود و با اينكه پزشكان از انجام مسئوليتهاي قانوني خود سرباز ميزنند و آنها را به پرستاران واگذار ميكنند مسئولين وزارت بهداشت ميگويند نبايد درآمد پزشكان و پرستاران با ساير كشورهاي دنيا مقايسه شود.
چرا آنجا كه پاي منافع پزشكان به ميان ميآيد و اعلام ميشود كه در تمام كشورهاي دنيا دريافتي پزشكان حداكثر 2 تا 3 برابر پرستاران ميباشد ولي در ايران پزشكان صدها برابر پرستاران و حتي ساير اقشار فرهيخته و تحصيلكرده جامعه درآمد دارند ميگويند كه نبايد درآمد پزشكان با پرستاران و ساير اقشار جامعه در ساير كشورها مقايسه شود؟