شفا آنلاین:مجید حاجی فرجی گفت: در واقع خمیر مرغ، خمیر خالص گوشت است، مسئله مهم در این محصول، نظارت کامل در زمینه تهیه آن است.
به گزارش شفا آنلاین-مجید حاجی فرجی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی، گفت: خمیر مرغ میتواند یک محصول غذایی بسیار خوب و با صرفه برای جامعهای باشد که در آن از گوشت نمیتوانند استفاده نمایند.
وی
افزود: خمیر مرغ استانداردهایی دارد که به هر طریقی نمیتوان از آن
استفاده کرد. لاشه مرغ را که قابلیت استفاده دارد به صورت خمیر بیرون
میآید. در واقع خمیر مرغ، خمیر خالص گوشت است، مسئله مهم در خمیر مرغ،
نظارت کامل در زمینه تهیه آن است.
رئیس انستیتو تحقیقات
تغذیهای و صنایع غذایی اظهار داشت: در بعضی جاها خمیر مرغ به صورت
استاندارد تهیه نمیشود، هرجا کنترلکنندهای بر روی این محصول وجود داشته
باشد خروجی آن خمیر مرغ سالم است.