کد خبر: ۳۹۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 02
»
شفاآنلاین-یکی از نکاتی که در تغذیه طب سنتی دارای اهمیت است، توجه به مزه غذاست و معمولاً هر مزه‌ای از کیفیت خاصی برخوردار است.
به گزارش شفا آنلاین،یکی از نکاتی که در تغذیه طب سنتی دارای اهمیت است، توجه به مزه غذاست و معمولا هر مزه‌ای از کیفیت خاصی برخوردار است.

مزه ترش:

مواد ترش مزه مانند آبغوره، آبلیمو، سماق و سرکه پس از ورود به بدن طبع سردی و خشکی بدن را افزایش می‌دهند و هرچه ترش‌تر باشد سردی و خشکی را بیشتر افزایش می‌دهند. افراط در استفاده از این مواد تاثیر منفی بر دستگاه عصبی و تنفسی بر جای می‌گذارندو سرفه را افزایش می‌دهند؛ به خصوص افراد سوداوی مزاج از مصرف آن بیشتر لطمه می‌بینند.

مزه تلخ:

موادغذایی تلخ گرمی و خشکی را در بدن افزایش می‌دهند، خون را رقیق می‌کند و گردش خون را تسهیل می‌بخشد و کار قلب را کاهش می‌دهد ولی استعداد خونریزی را افزایش می‌دهند. شوینده و پاک کننده دستگاه گوارش از مواد زائد بلغمی نیز است.

مزه شیرین:

مواد شیرین گرم و تر هستند. جزو غذای اصلی بشر پس از گوشت و نان قرار می‌گیرند، البته در مصرف آن نباید افراط کرد و از انواع مواد طبیعی شیرین به تعادل مصرف کرد زیرا مواد غذایی شیرین؛ اصلاح کننده ضررهای غذاهای ترش است.

مزه شور:

مواد شور گرم و خشک هستند. نمک طعام در راس آن قرار دارد. مصرف این مواد چنانکه بیش از حد مصرف نشود بلغم را از بین می‌برد و اشتها را افزایش می‌دهد.

بی مزه: مواد بی‌مزه دارای طبع سرد و تر هستند و مصرف بیش از حد این مواد انرژی بدن و اعضاء را کاهش می‌دهد.

برچسب ها: مزه ، تلخ ، طب سنتی ، تیفس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: