کد خبر: ۳۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۰ تير ۱۳۹۲ - 2013July 01
شفا آنلاين -نتايج يك مطالعه نشان مي دهد كودكاني كه روزي دو ليوان شير مصرف مي كنند ميزان لازم ويتامين دي و سطح سالم آهن خون خود را حفظ مي كنند.
به گزارش شفا آنلاين به نقل از هلث نيوز، مطالعات قبلي نشان داده بود كه شير گاو ميزان ويتامين دي را در خون كودكان افزايش مي دهد و موجب كاهش سطح آهن خون آنها مي شود. آهن كه بدن مي تواند آن را از گوشت و لوبيا تامين كند براي رشد مغز و پيشگيري از كم خوني مفيد است. ويتامين D نيز كه به طور طبيعي از قرار گرفتن بدن در مقابل آفتاب جذب مي شود. اين ويتامين به بدن در جذب كلسيم و پيشگيري از ابتلا به بيماري نرمي استخوان كمك مي كند. افراد مي توانند اين ويتامين را از طريق مصرف غذاهايي مانند شير و ماهي چرب كسب كنند. در اين مطالعه محققان ۱۳۱۱ كودك دو تا پنج ساله را در فاصله زماني دسامبر ۲۰۰۸ و دسامبر ۲۰۱۰ مورد بررسي قرار دادند. محققان متوجه شدند كه يك ليوان شير (۲۵۰ ميلي ليتر) موجب افزايش ۵ نانو مول در ليتر ويتامين D در خون كودكان مي شود و سطح آهن خون آنها را اندكي كاهش مي دهد. بر اساس گزارش انجمن طب اطفال كانادا ، كودكان بايد سطح ويتامين D خون خود را به ميزان ۷۵ نانو مول در ليتر حفظ كنند. اين در حالي است كه كودكاني كه تنها روزي دو ليوان شير مصرف مي كنند سطح ويتامين Dخونشان بيشتر از اين ميزان مي شود. محققان نتيجه گرفتند كه نوشيدن روزي دو ليوان شير گاو در روز براي حفظ ميزان ويتامين D در بدن كافي است. اين مطالعه در شماره اخير مجله Pediatrics منتشر شده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: