به گزارش شفا آنلاین،محمد شریفی مقدم به موضوع تجمع امروز پرستاران در مقابل مجلس اشاره کرد و افزود: در حدود 500 نفر از پرستاران تهران، با تجمع در مقابل مجلس شورای اسلامی، نسبت به اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری معترض شدند.
وی با اشاره به اینکه بیش از هفت سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می گذرد، گفت: به رغم انجام تمام اقدامات کارشناسی و 7 هزار ساعت نفر کار کارشناسی برای تعیین استانداردهای خدمات پرستاری و...، متاسفانه این قانون هنوز اجرایی نشده است و پرستاران از این موضوع به شدت گله مند هستند.
نماینده پرستاران با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان مهمترین برنامه دولت یازدهم در حوزه سلامت، افزود: انتظار می رفت که با اجرای این طرح، قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نیز اجرایی شود اما متاسفانه و به رغم اختصاص 10 هزار میلیارد تومان به اجرای طرح تحول سلامت، قانون پرستاری اجرا نشد.
شریفی مقدم ادامه داد: البته مسئولان وزارت بهداشت قول دادند که در مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت، پرستاران نیز دیده شوند. ولی با اجرای مرحله سوم طرح، اختلاف پرداختی ها به شدت بالا رفت. بطوریکه کارانه 200 هزار تومانی پرستاران به 400 هزار تومان رسید و کارانه 30 میلیونی پزشک به 60 میلیون افزایش یافته است.
وی با اشاره به حضور دکتر شاهین محمدصادقی به نمایندگی از هیئت رئیسه مجلس در جمع پرستاران معترض، گفت: اعتراضات پرستاران به ایشان منتقل شد و آقای میرمحمد صادقی نیز قول داد مواضع و گلایه های پرستاران را پیگیری کند.
شریفی مقدم همچنین از صدور بیانیه ای در پایان تجمع پرستاران خبر داد و افزود: در صحبت های که با دکتر میرمحمد صادقی رد و بدل شد، مهلت یک ماهه ای برای پیگیری خواسته های پرستاران، تعیین گردید.
وی با اشاره به صحبت های دکتر آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت که عنوان داشته پرستاران آمار فریبنده می دهند، تاکید کرد: از مجلس تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت بهداشت را داریم تا شفاف سازی شود.
مهر
اخه کجای دنیا این اختلاف دریافتی 100 میلیونی وجود دارد.بین پرسنل یه وزارت خانه
وزارت بهداشت و درمان شده وزارت پزشکان
میدونید این یعنی چی یعنی خالی کردن جیب ملت بدبخت و ریختنش تو جیب پزشکان
تازه ملت بدبخت باید یه پول زیر میزی هم علاوه بر این پولها به این دکترا بدن که مریضشونو عمل کنه وگرنه بدبخت مریض اینقدر الاف میکنن که بیچاره مجبور بشه زیرمیزی رو بریز به حساب شخصی دکتر تا بعدش عمل بشه
تازه اختلاف صد میلیون تومانی هر ماه نسبت به سایر پرسنل از بیمارستان میگرن.
آخه دکتر روحانی وزیر بهداشت مجلس شورای اسلامی این چه وضعیتی هست. مگه نباید اختلاف دریافتی پرسنل یه سیستم یا وزارت خانه بیش از هفت برابر نباشد پس این اختلاف صد میلیونی دریافتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
lotfan be dade parastaran beresid
طبق گفته جناب آقای دکتر آقاجانی معاون درمان در برنامه نبض ساغت 22.30 در تاریخ 2/8/93 عدالت معادل تساوی نیست و هر شخصی معادل زحمت و تحصیلاتی که داره باید برداشت کنه یک سوال آیا این قشر زحمت کش و تحصیل کرده فقط در ایران وجود داره که اختلافات نجومی در پرداختیه پزشکان و پرستاران فقط در این کشور دیده میشود؟ ضمن اینکه جناب آقای وزیر بهداشت جهت اجرای طرح تعرفه گذاری پرستاری میفرمایند باید پایلوت انجام شود و ، بعد از حصول نتايج استقرار اين قانون در بيمارستانهاي منتخب، نتايج، مورد بررسي قرار ميگيرد و براي اتخاذ تصميم در مورد نحوه اجراي قانون، نتايج حاصله و بار مالي ناشي از آن به اطلاع دولت و مجلس محترم رسانده خواهد شد. دکتر آقاجاني وعده داده است براي اجراي بهينه اين قانون علاوه بر كارشناسان وزارت بهداشت، از نظرات كارشناسي شورايعالي نظام پرستاري، بورد پرستاري و گروههاي مختلف آموزش پرستاري مستقر در دانشكدههاي پرستاري و كارشناسان اقتصاد سلامت و نيز كارشناسان بيمه بهرهگيري خواهد شد، آیا برای اجرای طرح خدمات نسبی پزشکان از پایلوت و کارشناسان اقتصاد سلامت استفاده شد پس چرا در رسانه های عمومی از آنها و پیشکسوتان پرستاری و دیگر گروههای پزشکی جهت پاسخگویی دعوت نمیشود؟ و ....؟؟؟؟؟؟
چرا هیچ قانون و فرمول مشخصی جهت حساب و کتاب کارانه ها وجود نداره چرا باید در ایران بین پرداختی پزشک و بقیه افراد تیم درمان این همه اختلاف وجود داشته باشد مگر کار درمان تیمی نیست؟ چرا بحث قانون تعرفه گذاری به میان میاید صحبت از بودجه است ولی جهت انجام طرح نظام سلامت که میلیاردها تومن هزینه برداشت یک شبه بودجه فراهم شد چه شفاف سازی در این جهت موجود میباشد؟
پرستاران می خواهند که درآمد خدماتی که انجام می دهند به حساب خودشان واریز شود نه اینکه مثل الان کار را پرستاران انجام دهند ولی درآمد حاصله به جیب پزشکان واریز شود
این خواسته زیادی ست ؟!!!
کاش تو دانشگاه یه واحد عمل هم درس میدادن
لطفا برای پرستارا کار کنید اون دنیا جون مردم گردن اونهایی که هیچ کاری نکردن
متأسفانه صداى ما به گوش هيچکس نميرسد !
اين درد سالهاست که در جامعه سلامت و درمان کشور بيداد ميکند ، اما هيچکس حاضر نيست براى اصلاح اين روال غلط قدمى بردارد . متأسفانه صداوسيما که دربست در اختيار پزشکان و ورارتخانه ايهاست . خبرگزاريها فقط خبر ها درج ميکنند اما هيچکدام پيگير نيستند . مسئولين وقت ندارند و مشغول رزومه کارى اند!!!!
پس چه کسى بايد صداى ما را بشنود ؟
چرا وضع سيستم درمانى کشور انقدر اسف بار است ؟
چرا هيچ برنامه مدونى براى پيشگيرى در سطح کلان صورت نميگيرد ؟
متاسفانه ديد نود و هشت درصد پزشکان به بيمار و بيمارستان "فقط" ديد تجاريست! انان با بيمار به مثابه يک کالا رفتار ميکنند ، خود را تافته هايى جدا از بافت جامعه ميبينند و غير از پول بيمار هيچ احترامى برايش قائل نيستند!
بگذريم که درد و دل بسيار است ...
اما اکنون بحث بر سر طرح تحول سلامتى است که دارد بودجه عظيمى را به اسم بيمار و با ظاهر فريبى به جيب نامتناهى پزشکانى سرازير ميکند که هرگز از زير ميزى هايشان نميگذرند ...
گاهی فکر میکنم انرژی بیشتر از حد یه آدم لازم دارم تا شیفتم به پایان برسه
کسی هست بتونه رد کنه که بیشترین سهم از کار درمان بیمار به عهده پرستاره
پرستاری هست که تا حالا این تجربه رو نداشته که به خاطر کم کاری پزشک همراه خودش و خانواده ش رو به باد ناسزا گرفته اما تو همون شرایط کار بیمار و تمام و کمال انجام دادیم
من در نمونه بیمارستانی که کار میکنم به عینه میبینم ویزیت پزشکان شبی یک بار ((فقط یک بار)) انجام میشه بدون کوچکترین تعیین تکلیفی برای بیماران .اون وقت خدا نکنه یک ساعت از حساب کتاب این پزشکان محترم کم بشه بیا و ببین چه قشقرقی به پا میکنن
تموم مستندات رو از ساعت ویزیت پزشکا گرفته تا حرفای مردم و جواب دادن به موبایل های ..... که برای به اصطلاح جوابگویی به مردم گذاشته اید صوری و ظاهریست
مطمءن باشید فقط جیب پزشکاتونو پر کردید فرقی برای مریضای بدبخت نکرد
کارشناس پرستاری هستم، شاغل در یکی از بیمارستانهای خصوصی کرج.حقوق مهر ماه بنده، یک میلیون و هفتاد هزارتومان!
امشب شیفتم.قسم به این شب عزیز،الان یه بیمار بستری کردیم با تشخیص دیسک کمر که گفت پزشک ازش 5میلیون تومن زیر میزی گرفته!این پزشک 3تا مریض داره برای فردا که بعبارتی میشود 15میلیون تومن زیر میزی!بنظر شما حقش هست که علاوه بر این، حقوق چند ده میلیونیش هم 2ونیم برابر شود،سوای از ویزیت در چند بیمارستان بصورت همزمان،اما کارانه من فقط 80هزار تومن اضافه شود!؟اکنون کارگران ساده کارخانجات از پرستاران که هر لحظه احتمال دارد مبتلا به ایدز یا هپاتیت شوند،بیشتر حقوق میگیرند!مسئولین درصورت عدم تفکر در این امر،شاهد فاجعه کمبود شدید پرستار در اینده نزدیک خواهند بود!!
یاحسین
براي تعرفه گذاري جديد خدمات پزشكي كتاب كاليفرنيا منبع قرار داده شده ، مي توانندبراي حقوق پزشكان و پرستاران هم همان كشور را ملاك قرار دهند.
و همچنين ايا در همه جاي دنيا فقط پزشكان نخبگان و فرهيختگان هستند پس دانشمندان و نخبگان علوم ديگر و يا حتي شغلهاي ديگر در اجتماع بيهوده به وجود امده اند؟پزشكي هم مثل بقيه تحصيلات و رشته هاي مورد نياز جامعه مي باشد .گرفتن زيرميزي از بيمار و كار در بيمارستان دولتي و استفاده از نيروهاي كار و وسايل دولتي چگونه معني مي شود؟
با اجراي طرح تعرفه گذاري خدمات پرستاري اين مشكلات حل شده و حق به حق دار مي رسد
چرا منه دانشجو بايد از الان به فکر رفتن از ايران باشم؟
بعد از هفت سال
اجرای کتاب تعرفه خودشان با آن هزینه و ظریف کی بالا ظرف شش ماه اجرایی شد حتی اجرای آزمایشی لازم نبود
کتاب تعرفه ی پرستاری بعد هفت ماه باید دوباره امتحان شود
جواب نظام پرستاری و خانه ی پرستار به این وعده های سر خرمن چیست ؟
افزایش کارانه پزشکان دردی را دوا نمیکند که هیچ اختلاف طبقاتی بسیار زیادی در جامعه ایجاد میکند
زحمات را پرستاران میکشند پول را پزشکان به جیب میزنند
ما که خیری از پزشک ندیدیم پرستار شب تا صبح بیداری میکشه هروقت سراغ پزشک بیمارمون رو گرفتیم گفتند معلوم نیست کی تشریف بیاورند
میدانیم بسیاری از مشکلات از چشم شما دور میماند ولی تمنا داریم پرستاری را دریابید.وضعیت بسیار اسفناک هست.
اينها فقط دم از .... ميزنند خوب ميدونيم كه همش رياكاريه كه اين روزا خيلي مد شده،خدا ميدونه اكه ما نباشيم جه بلايي سر بيماران مياد،ما تا احقاق حقوقمون كوتاه نخواهيم اومد وبجا وشرعي به حقمون ميرسيم وزيده خواه نيستيم.اينها مدركشون رو به رخ مردم ميكشند كويا يادشون رفته هزينه تحصيلشون هم كه خودش عدديه از جيب همين مردم بوده واز بيت المال،كويا خدا رو فراموش كردند.بايد همه بدونند كه علم برستاري كم از بزشكي نيست ودانش وسيعيه.
لطفاً رسیدگی کنید.
من نمیدانم تاکی بایدشاهداین بی عدالتی باشیم؟چه کسی وچه زمانی میخواد این تبعیض هارو از بین ببره؟ در تصدیق حرف همکاران بایدبگم طرح پزشک مقیم واقعابایدپیگیری بشه شخصا شاهدم که یه جوان پس از تصادف بعلت پارگی شریان فمور داشت جون میدادپزشک جراح مقیموهرچه تلاش کردیم پیدانکردیم بالاخره جون جوان مردم افتاد دست رزیدنت ومجبور شدن تا بالاپای جوان روقطع کنن اونوقت پزشک جراح مقیم که بایدمقیم باشه توبیمارستان خصوصی مشغول جراحی بوده آخه این انصافه
آخه انصاف کجارفته!!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا شروع کنم که دلمون از این همه بی عدالتی به درد اومده از شیفتهای کاری سنگین
از اختلاف دریافتی صد میلیونی
از عدم حضور پزشکان
حضور رزیدنت سال یک با بار علمی صفر که باید بالاسر دونه دونه شون واستی و بهشون املا کنی تا چی بنویسند
درگیری مستقیم پرستار با بیماری /بیمار/خانواده بیمار
عدم دریافت حقوق متناسب با زحمت
عوضش همه پولها اخر ماه میره تو جیب استادی که شاید هفته ای یکبار بیاد مریض ببینه