به گزارش شفا آنلاین،دکتر ناصر رضاییپور با اشاره به اینکه طب سنتی ایران، در طول تاریخ در تشخیصهای علمی انواع بیماریها موفق بوده و اکنون نیز بسیاری از این روشهای تشخیصی، کارآمد هستند، گفت: با توجه به پیشرفتهای علمی بشر، دانشمندان باید به طور کامل به روشهای نوین علمی مسلط باشند تا دیدگاههای ریشهای و حکمی طب سنتی ایران را با پیشرفتهای مدرن بشر تطبیق دهند.
وی در ادامه افزود: تطبیق پیشرفتهای مدرن علمی با طب سنتی ایران، باعث تاثیر بسزای طب سنتی در تشخیص و درمان بیماریهای مختلف و هماهنگ کردن انواع دیدگاهها میشود.
این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی کشور در دانشگاه شاهد، با بیان اینکه تغذیه، بخش اصلی طب سنتی ایران را تشکیل میدهد، یادآور شد: با توجه به اینکه بهداشت و سلامتی از خانوادهها آغاز میشود، باید تامین سلامتی از طریق طب سنتی ایران در میان خانوادهها فرهنگسازی شود تا زنان برای سلامتی خانواده خود از آن بیشتر بهره برند.
وی با بیان اینکه نیاز به همکاری نهادهای دولتی مختلف برای فرهنگسازی موثر سلامت میان مردم وجود دارد، تصریح کرد: شهرداریها، دانشگاهها، صدا و سیما و دیگر نهادهای ذیربط باید متولی امر فرهنگسازی درست و علمی طب سنتی ایران در میان مردم شوند تا این دانش بتواند با زبان ساده وارد خانوادهها شود.
رضاییپور در ادامه خاطر نشان کرد: جوهره طب سنتی ایران، دانش «حفظ الصحه» یا بهداشت است که بر اساس 6 اصل ضروری خوردن و آشامیدن، آب و هوا، حرکت و سکون (ورزش)، احتباس و استفراغ (اصول پاکسازی بدن)، خواب و بیداری و اعراض نفسانی (حالات روحی و روانی) پایهگذاری شده است که در صورت رعایت این اصول، تندرستی تامین میشود و ابتلا به بیماریها کاهش مییابد.
وی در پایان اظهار کرد: لازم است مردم برای کسب اطلاعات درست و معتبر طب
سنتی ایران، از سایتهای معتبری چون سایت معاونت طب سنتی وزارت بهداشت،
دانشکدههای طب سنتی دانشگاههای علوم پزشکی و انجمن علمی طب سنتی ایران
استفاده کنند و از مراجعه به سایتهای متفرقه و غیردانشگاهی پرهیز کنند.
ایسنا