به گزارش شفا آنلاین،دکتر احمد ایروانی اظهار کرد: کمردرد یکی از شایعترین علل مراجعه مردم به پزشک است. طوری که گفته میشود هر فرد حداقل یکبار در طول زندگی به دلیل کمردرد به پزشک مراجعه میکند. این بیماری شیوع نسبتا بالایی دارد و کمردردها علل متفاوتی را شامل میشوند.
وی افزود: ضربه یا همان تروما از عمده دلایل این مشکل است. همچنین بیماریهای مفاصل، بیماریهای استخوانی عضلانی، برخی عفونتها، بدخیمیها و برخی از بیماریهای مادرزادی که منجر به انحراف ستون مهرهها میشود در دردهای مربوط به کمر تاثیرگذار است.
این جراح مغز و ستون مهرهها عنوان کرد: برخی از کمردردها به سادگی از طریق درمانهای دارویی و غیردارویی قابل درمان است، اما در مورد سایر عوامل همچون بیماریهای مادرزادی یا بدخیمیها نیاز به جراحی است. این در حالیست که کمردرد در همه سنین قابل مشاهده است. اما علل این دردها در سنین مختلف متفاوت است، بطوری که در افراد سالمند عمده دلایل کمردرد ضایعات مفصلی و بیماریهای تحلیل رونده مانند آرتروز است. کمردرد معمولا برتری جنسی ندارد، اما مردان به دلیل اینکه در مشاغل سنگین فعالیت دارند بیشتر در معرض کمردرد هستند.
دکتر ایروانی درباره پیشگیری از ابتلا به کمردرد، یادآور شد: پیشگیری باید از دوران کودکی آغاز شود، چرا که عادات غلط راه رفتن و نشستن از همین دوران شروع میشود. به همین جهت نحوه صحیح نشستن و راه رفتن، کار کردن و حمل اشیا بسیار حائز اهمیت است. همچنین داشتن وزن ایدهآل، نوع تغذیه و ورزش مداوم در کاهش ابتلا به کمردرد بسیار تاثیرگذار است.