کد خبر: ۳۷۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 16
شفا آنلاين-رئیس بیست و ششمین همایش بین المللی بیماری های کودکان ، برنامه های غربالگری بیماری های کودکان در کشور را ناکافی خواند و گفت: چاقی کودکان معضلی است که روز بروز نیز در کشور بیشتر می شود.

به گزارششفا آنلاين، دکتر «علی ربانی» روز پنجشنبه در این همایش افزود: وزارت بهداشت اقدام به اجرای برنامه های غربالگری پی.کی.یو (نوعی بیماری ژنتیکی) و فشار خون کرده اما کافی نیست.


وی تصریح کرد : به طور مثال بیماری های نورومتابولیک (نقص ساختاری یا عملکردی آنزیمی یا نقص در سیستم حمل و نقل متابولیسم سلولی) در کودکان یا تشخیص داده نمی شود یا زمانی تشخیص داده می شود که کودکان آسیب دیده اند.

وی اضافه کرد: بیماری های نورومتابولیک به دلیل عدم شناخت پزشکان از این بیماران و نیز نبود امکانات در کودکان کمتر تشخیص داده می شود که امیدواریم با کمک برخی شرکت های خارجی بتوانیم برنامه های غربالگری آن را بطور جامع تر در کشور اجرا کنیم.

این فوق تخصص غدد با اشاره به تغییر الگوی بیماری ها در سال های اخیر،خاطرنشان کرد: معضل چاقی مانند دیگر نقاط جهان، گریبانگیر کشور ما هم شده که می توان از آن جلوگیری کرد.



**آموزش بیماران بیش از اقدامات پزشکی در درمان موثر است

رئیس بیست و ششمین همایش بین المللی بیماری های کودکان ، گفت: آموزش بیماران به ویژه در بیماری هایی مانند دیابت و آسم بیش از اقدامات پزشکی موثر است.

ربانی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت اخلاق پزشکی اشاره کرد و افزود: متاسفانه خیلی کم به اخلاق پزشکی عمل می کنیم درحالیکه این مساله از واجبات است و امیدوارم به معنای حقیقی در پزشکان ، نهادینه شود.

رئیس بیست و ششمین همایش بین المللی بیماری های کودکان ، یادآور شد: در این همایش به موضوعاتی مانند رشد، بلوغ و بیماری های تیروئید کودکان و همچنین تالاسمی پرداخته خواهد شد زیرا بیشترین شیوع تالاسمی ماژور در ایران اتفاق می افتد که البته به خوبی آن را کنترل کردیم.

ربانی افزود: همچنین در این همایش به تشخیص های دوران جنینی و اخلاق پزشکی نیز پرداخته خواهد شد.

بیست و ششمین همایش بین المللی بیماری های کودکان از امروز پنجشنبه در مرکز طبی کودکان آغاز به کار کرده و به مدت پنج روز ادامه خواهد داشت.




ایرنا



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: