وی اظهار داشت: هر چند درمانهای غیر جراحی متعددی برای پیشگیری و جوش خوردن بافت و استخوان معرفی شده است اما اصلی ترین و بهترین روش درمان، عمل جراحی است.
کامرانی با اشاره به اینکه میزان درصد جوش نخوردگی با توجه به نوع موقعیت استخوانها متفاوت است، گفت: به طور کلی بین یک تا پنج درصد احتمال جوش نخوردگی وجود دارد.
وی اظهار داشت: در استخوان پاشنه یا لگن که بافت اسفنجی دارند احتمال جوش نخوردگی خیلی کم است، در استخوان ساق که بافت نرم محافظ کمی دارد نسبتا زیاد و در استخوان اسکافویید مچ دست (استخوان اصلی) که جریان خون کمی دارد شایعتر است.
این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه بهترین روش درمان برای جوش نخوردگی بافت و استخوان، پیوند است که بهتر است از استخوانهای فرد بیمار از ناحیه لگن استفاده شود، گفت: برخی افراد مایل به استفاده از استخوانهای خود نیستند که در این صورت می توان از بانک استخوان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه در مواردی می توان جانشین های مصنوعی استخوان بکار برد، خاطر نشان کرد: ایران در زمینه تولید استخوانهای مصنوعی پیشرفت زیادی نداشته اما در مورد تکمیل بانک استخوانی پیشرفت قابل توجهی داشته است.
بیست و دومین کنگره جراحان ارتوپدی ایران تا 25 مهر در مرکز همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است.