کد خبر: ۳۷۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 15
شفاآنلاین-معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، با اعلام اینکه یک چهارم هزینه خانوار در کشور صرف غذا می شود، از افزایش تقلبات غذایی خبر داد و گفت: برای شناسایی فرآورده های غذایی تقلبی، نیاز به تجهیزات جدید داریم.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر رسول دیناروند روز چهارشنبه در همایش روز جهانی غذا اظهارداشت: با پیشرفت علم، شاهد افزایش تقلبات فرآورده های غذایی هستیم که شناسایی آنها نیازمند تامین تجهیزات جدید است.

وی با اشاره به تفاهمنامه ای که سازمان غذا و دارو با معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری منعقد کرده است، گفت: از این معاونت درخواست کردیم اعتبار 18 میلیاردی به ما بدهند که بتوانیم با روشهای جدید، تقلبات غذای و آلاینده های موجود را در آزمایشگاههای مرجع تشخیص دهیم.

دیناروند ادامه داد: انتظار ما از مجس شورای اسلامی این است که سازمان غذا و دارو را از نظر زیرساختها تقویت کند و دستگاه قضاء برای برخورد با تقلبات و تخلفات در حوزه غذا به ما کمک کند.

وی افزود: البته به رغم محدودیتهایی که برای ما ایجاد شده است، کارهای جدیدی را در حوزه غذا و دارو شروع کرده ایم که استفاده از بخش خصوصی در امر نظارت، یکی از برنامه هایی است که به صورت جدی دنبال می کنیم.

معاون وزیر بهداشت از اجرای طرح برچسب گذاری فرآورده های غذایی برای کمک به سلامت غذایی مردم خبر داد و گفت: این طرح کمک می کند تا مردم، مواد غذایی مضر را از سالم تشخیص دهند.

وی افزود: این برچسب تحت عنوان چراغ راهنمای غذایی و در یک دوره 18 ماهه بر روی تمام فرآورده های غذایی اجرا می شود.

دیناروند از سازمان غذا و دارو به عنوان دستگاه زیرمجموعه وزارت بهداشت نام برد که عمدتا وظایف نظارتی بر عهده دارد.

وی ادامه داد: بخشی از حوزه نظارتی سازمان غذا و دارو، متوجه کالاهایی است که ایمنی و سلامت آنها را تضمین می کنیم. بخش دیگر متوجه مودای است که به منظور پیشکیری از بیماریها استفاده می شود و بخش آخر، متوجه فرآورده های غذایی است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: