.
به گزارش شفا آنلاین ؛كيوان حسن گاني، متخصص تغذيه گفت: قسمت گوشتي خرمالو حاوي مقدار بسياري از فيبر و آنتي اكسيدان همچون فنون است.
وي افزود: فيبر موجود در اين ميوه باعث كاهش چربي خون مي شود.
وي عنوان كرد: اين ميوه داراي بسياري از ويتامين هاي B1 ، B2 ، B3 ، C داراي مواد معدني قابل توجهي براي بدن مانند كلسيم ، گوگرد، آهن و فسفر هستند.
وي در ادامه گفت: در بعضي مواقع اين ميوه حالت گسي دارد كه نشان دهنده اين است كه كامل نرسيده، مي توان اين ميوه را در معرض نور خورشيد قرار داد تا كاملاً رسيده شود.
وي خاطرنشان كرد: آب خرمالو در درمان زخم ها، گلودرد و آفت دهان تأثير فراواني دارد.