شفا آنلاین:مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد پخت و پز غذا ا روغن نارگیل سلامت بدن را تضمین می کند.
به گزارش
شفا آنلاین،
روغن نارگیل در حال تبدیل شدن به یک
روغن پخت و پز اصلی در بسیاری از
خانواده ها است. تولید کنندگان معتقدند با استفاده از روغن
نارگیل می توان
از چاقی و بیماری آلزایمر پیشگیری کرد.
بسیاری از سازمان ها مانند
انجمن قلب آمریکا و USDA هشدار می دهند سایر روغن هی مصرفی و نامرغوب باعث
پی شدن بدن و ایجاد آسیب های زیادی به بافت های بدنی می شوند.
با
توجه به پایگاه داده USDA غذایی ملی، یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل حاوی 117
کالری، 0 گرم پروتئین، 13.6 گرم چربی (اشباع شده 11.8، 0.8 و 0.2 اشباع
نشده با چند باند دوگانه) و 0 گرم کربوهیدرات (0 گرم فیبر و 0 گرم قند)
است.
روغن نارگیل است که از 100 درصد چربی ساخته شده است، با این
حال، ساختار چربی در روغن نارگیل از چربی های اشباع سنتی اغلب در محصولات
حیوانی یافت (در درجه اول از اسیدهای چرب با زنجیره بلند تشکیل شده است)
متفاوت است.
روغن نارگیل دارای مقدار غیر منتظره ای بالا از
اسیدهای چرب با زنجیره متوسط و یا تری گلیسرید (MCFAs و یا MCTS) است، که
برای بدن ما بسیار مفید می باشد و مضرات سیار کمتری نسبت به سایر روغن ها
دارد.
نتایج مطالعات نشان می دهند، روغن نارگیل باعث جوان سازی پوست و مو می شود و از بروز سرطان و اضافه وزن پیشگیری می کند.