این متخصصان انگلیسی پس از گذشت شش ماه نتایج این سه روش را با یکدیگر مقایسه و تاثیر آن را روی کیفیت زندگی بیماران بررسی کردند.
دکتر «جولی بریتندن» محقق ارشد این مطالعه گفت: یافتههای بدست آمده حاکی از آن بود لیزر درمانی گزینه ترجیحی درمانی برای درمان واریس است. همچنین ما دریافتیم تمامی این سه روش علائم همراه با عارضه واریس را کاهش می دهند اما در روش درمانی لیزر مشکلات پس از اتمام دوره درمانی کمتر است.
واریس رگ های خونی هستند که متورم شده اند و کار نکردن صحیح دریچه های موجود در رگها باعث بروز این اختلال می شود. در مبتلایان به این بیماری، خون به دلیل انقباض ماهیچه های ساق در پا و از طریق رگ ها به قلب باز می گردد. به طور طبیعی، دریچه های موجود در این رگ ها مانع از آن می شوند تا خون به سمت عقب و در جهت پایین و به سمت پا سرازیر شود.
به گفته پزشکان مبتلایان به واریس اغلب از درد و ناراحتی رنج می برند. همچنین این بیماری موجب میشود زانوها متورم شود و رنگ پوست تغییر کند. زنان و مردان به این بیماری مبتلا می شوند هر چند بروز آن در زنان باردار، افراد مسن و مبتلا به اضافه وزن بیشتر دیده می شود.
به نقل از لایو ساینس، افراد نمی توانند از بروز واریس در رگ های خود جلوگیری کنند هر چند می توان با رعایت نکاتی از جمله خودداری از نشستن و ایستادن های طولانی مدت و خودداری از پا روی پا انداختن هنگام نشستن این عارضه را به تاخیر انداخت.